Телевизор фаворит

• Креатор на темата Креатор на темата jw90667
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 ноември 2014
Мислења
4
Поени од реакции
1
Ме интересира мислење околу Фаворит телевизорите,и оние што ги имаат дали се задоволни?

1. Која цена се ?

2. Која големина?

3. Лимитиран си само на избор на еден од тој бренд?

Јас имам фаворит 26 инчи го имам земено пред 5-6 години ако не се лажам
користен е максимално работи скоро цел ден и плус играно е игри на него со хбокс360 до сега освен далинско со се расипа ама тоа поради несмасност на газдата немало никакви проблеми со него .
јас топло би ти го препорачал

Телевизорите се сеуште категорија каде фигурира брендот. Размисли.

Како и сите теми/дебати, во ова труло општество, кога се отвара тема не се отвара за одреден корисник да биде советуван како да направи правилен избор, него се отвара за другите да му го потврдат неговото (веќе донесено) мислење, за купување на тој уред.

Што се вика да му потврдат дека донел права одлука, и да си го задоволи егото, е сега ако некој проба да му помогне, и да му посочи дека прави грешка, фино лепо ќе го игнорира и ќе го купи производ за кој тој мисли дека е правилен избор, така да советување од овој тип е се повеќе излишно. 10 страни ќе се испишат, а на крај пак ќе заврши со ѓубре, за кое ќе мисли дека заштедил пари, или направил кузнае каква зделка...

Не се лоши телевизорите Фаворит, има задоволни луѓе, но мене ако ме прашуваш, подобро земи ЛГ или Грундиг:)

Не се лоши телевизорите Фаворит, има задоволни луѓе, но мене ако ме прашуваш, подобро земи ЛГ или Грундиг:)
Favorit,toshiba,grundig,hitaci,tomson i uste 2/3 imijna- site se proizveduvaat vo vestel turcija,firmata sto gi kupi beko i arcelik-
a imijnata quart i schnaider se kineski

tv_865.jpg

,,,,,a sega da ve vidam,,,:icon_mrgr:

,,,,ei nish ,,,sheeseta g. i minus,,,:D

Favorit,toshiba,grundig,hitaci,tomson i uste 2/3 imijna- site se proizveduvaat vo vestel turcija,firmata sto gi kupi beko i arcelik-
a imijnata quart i schnaider se kineski
За Томсонот и ТЦЛ си грешка, се склопвет во Полска, во фабриката на ТЦЛ. Самсунг се склопвит во Словачка и Унгарија, а за Хитачи, Телефункен, Тошиба си во право, Вестел Турција ги склопвит.

За Томсонот и ТЦЛ си грешка, се склопвет во Полска, во фабриката на ТЦЛ. Самсунг се склопвит во Словачка и Унгарија, а за Хитачи, Телефункен, Тошиба си во право, Вестел Турција ги склопвит.
ok za TCL i tomson se sklopuvaat vo polska so delovi koi idat od kina, a Vestel si proizveduva nivni delovi,komponenti i si pravat tv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom