Телекинеза и прашања

• Креатор на темата Креатор на темата Cyb3rr005
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 ноември 2014
Мислења
49
Поени од реакции
4
Веб-сајт
amxx-scripts.info
Dobro, vaka. Sakam da prasam kade mozam da kupam "Kniga vo vrska so Telekineza", znaci da pisuva vo nea kako da ja sovladas taa mok, so treba da napravis i taka natamu.

2.Telekineza
- Dali bash sekoj moze da ja dobie ovaa mok (fantasticna), t.e da ja sovlada.

Ako ima kade moze da se kupi taa kniga (online preku internet)??

Брат не ти треба книга за да ја совлада оваа моќ.
Дојди кај нас у Велес има еден човек што ја практицира.
Има и јузер отворено на форумов пишан е @Samurai Jack пиши му пп за да ти објасни подетално.[DOUBLEPOST=1417570336][/DOUBLEPOST]
Книга како книга, знаеш како е, теорија само. Ако сакаш практично да се усовршиш, барај го овој човек: https://www.facebook.com/ivan.iscelitel
За наша среќа, македонец е.

Samurai Jack е всушност Иван ако не се лажам. Знам дека Иван имаше профил на форумов, само не сум сигурен кој му беше никот.
Не бе па ти Иван е шалабајзер у споредба со @Samurai Jack.
Иван може да помести до 0.5кг.
А @Samurai Jack го држи рекордот на балканско ниво - 43,24кг(така измери комисијата)

Последно уредено:
Дигам шишиња, дигам скоро се, кога ќе отидам во теретана сите со отворена уста зјапаат во мене, теговите сами се дигаат.

Ke sakas da me naucis, kako da ja sovladam taa mok :) bi ti bil blagodaren?

Bidejki imam cuvstvo deka Samurai Jack me zeza PM, moze nekoj drug da me posoveti ("Kade da kupam taa kniga za Telekineza", oti sum slusnal treba Meditiranje i koncentracija za toa.

Последно уредено:
Не почнувај дирекно со литература најосновно е да се провери дали си психички снажен за телекинеза тоа може само овластен психијатар или психолог и во посебни случаеви невропсихијатар кои треба да дадат стручно мислење за потенцијалот на психичката/невролошка потенцијална снага која ти је неопходна за практикување на телекинеза.

Не се учи од книга се учи од човек (учител). Во главно се во Телекинезата се базира на тоа да се се постигнува и на се материјално можеш да делуваш со контрола на умот и сопствената животна енерија. Од која причина сакаш да научиш ?

Не почнувај дирекно со литература најосновно е да се провери дали си психички снажен за телекинеза тоа може само овластен психијатар или психолог и во посебни случаеви невропсихијатар кои треба да дадат стручно мислење за потенцијалот на психичката/невролошка потенцијална снага која ти је неопходна за практикување на телекинеза.

Dosta odite vo offtopic. Za psihicki sum sposoben, kako sto den pred da umre brat mi, dobiv "vizija, mnogu jasna slika", deka ke pocine. i utre denta, on pocina.. E sega, sakam Telekinezata da ja sovladam, znam deka treba Meditiranje. vo toa sum siguren.

EDIT: Pominete na glavnoto, znaci procitajte go mojot prvi post za telekinezata.

Dosta odite vo offtopic. Za psihicki sum sposoben, kako sto den pred da umre brat mi, dobiv "vizija, mnogu jasna slika", deka ke pocine. i utre denta, on pocina.. E sega, sakam Telekinezata da ja sovladam, znam deka treba Meditiranje. vo toa sum siguren.

EDIT: Pominete na glavnoto, znaci procitajte go mojot prvi post za telekinezata.
Најбитно е да се верува а од луѓето окулу тебе дека можеш од нив ја црпиш енергијата која се претвара во движење на енергијата на предметите кои им ги контролираш честичките за да ги подредиш и придвижиш. А битна е и исхраната зошто до таму исто доаѓа енергијата.

За совладување на оваа техника ти требаат долги напорни години тренинг. Дали си сигурен дека сакаш? Дали знаеш дека можеш да го пропуштиш тоа време и ништо да не биде?

За совладување на оваа техника ти требаат долги напорни години тренинг. Дали си сигурен дека сакаш? Дали знаеш дека можеш да го пропуштиш тоа време и ништо да не биде?
Siguren sum deka sakam, da, spremen sum da rizikuvam mnogu godini za toj trening :)

I ja sum spremen za istoto ;)

I ja sum spremen za istoto ;)

Pa da pomineme togas na glavnoto, zatoa na prviot post traziv kade mozam da ja kupam "Knigata za Telekineza", bidejki nikoj drug ne moze da ti pomogne, kolku taa kniga sto ke pomogne.
"Sekoj ke ti vika, treba treninzi i treninzi, ona-ova, a nikako da pominat na glavnoto".

Zosto poveketo ne se upateni. Inace Knigi samo od internet. Tuka vo Mjaukedonija nema sansi da najdes. Od iskustvo ti kazuem ne za drugo ;) Posto i ja trazev do pred 2 godini. Posle se otkazav.

Zosto poveketo ne se upateni. Inace Knigi samo od internet. Tuka vo Mjaukedonija nema sansi da najdes. Od iskustvo ti kazuem ne za drugo ;) Posto i ja trazev do pred 2 godini. Posle se otkazav.
Koga veke ne se upateni, podobro neka ne odmagaat i da prestanat da spamiraat vo temava.
Jas sum ubeden deka mozam da ja najdam vo makedonija, a za toa ke vidam vo Kumanovo , Skopje ili Gevgelija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom