"Те обожавам"

И како партискиот мозок размислуваше...БЦ ја пратил:pos::pos:

Тони пишуваше дека му недостигаат зеленките на форум, оф само колку ми недостигаат црвенките!

Леандрич ти пак си у ПМС ??

Оф топик: Кога Леандра има добиено, пола форумџии објавуваат ден на жалост и не пишуваат на кајгана.

Он топик: Неам :D

Што не ти се бедниса во нејзиниот коментар, тоа што и за оваа работа некако успеавте да го укривите БЦ, макја му стара, многу ве бива штом одма препознавте дека жената била комуњарка преправена, макар што во интервјуто за Утрински кажува дека е стара Вмровка и егејка- како нашиот ценет вожд, затоа многу го сака, иако политиката не му ја бендисува.

Македо нец, ти лицемер ли си, го фалиш ли Грујо по форуми иако не се согласуваш со неговата политика.?;)

абе шо такво го напаѓате сеа бц он ја пратил човече дај не ме јеби... кој и да ја пратил од каде и да дошла го истрола до максимум и заслужува ремет. остајте да се посмееме не терајте политика и во ЧДА ве молам :)

П.С леандра колку ти на цитро му кажа ли дека го обожаваш? или он те превати па попрво ти кажа тебе :)

интервјуто за Утрински
Што не кажувате вакви работи... :D
Еве го интервјуто. http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=F17DB2A5282D8F478E005E7820C18969
И некои генијални цитати од него
Јас ќе го бацам Груевски, ама и ќе му шепнам дека левото крилце ми го скрши еден од обезбедувачите кога го гушнав на прославата на дваесетгодишнината на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ во Универзална сала. Нормално е тоа. Од еден аспект јас го сакам Груевски, се познавам и со мајка му. Не можеш во јавноста да го омаловажиш оној кој е на власт. Секој човек треба да се почитува
Левото крилце. :pos: Да не е птица оваа. Почна да ми се допаѓа старава, од еден аспект нормално. :D
Како да не му речам дека го сакам?“, продолжува жената, која признава дека го бакнала министерот Зоран Ставрески, а сакала да го бакне и гувернерот Димитар Богов, бидејќи и' бил мил.
Нема закон кој би можел да ти забрани некој да ти е мил. Секој човек е убав, а да му ласкаш некому е убава особина, тоа секому му годи. Но, ако не сте лицемерни, нема да опстоите. Лицемерството е потребно. За да бидеш сакан, треба да угодуваш
Можат слободно да ја вработат како активист оние од Free hugs. Само наместо на плоштад, да застане пред влада.

Што не ти се бедниса во нејзиниот коментар, тоа што и за оваа работа некако успеавте да го укривите БЦ, макја му стара, многу ве бива штом одма препознавте дека жената била комуњарка преправена, макар што во интервјуто за Утрински кажува дека е стара Вмровка и егејка- како нашиот ценет вожд, затоа многу го сака, иако политиката не му ја бендисува.

Македо нец, ти лицемер ли си, го фалиш ли Грујо по форуми иако не се согласуваш со неговата политика.?;)

Бате-ман.....ти другар или не си ми го прочитал постот....или имаш контузии на мозокот.

Оти со твојов пост...се мислам дека по грешка си ме цитирал(или си лапнал погрешно печурче)....друго објаснување нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom