Тартуфи

• Креатор на темата Креатор на темата Rick Wright
  • Време на започнување Време на започнување
Да,баш пишуваше во весник пред некој 5-6 дена за нив. Не сум пробал,а и не сакам ми изгледаат некако...

Аааааа не фала, не сум пробала до сега но ова чудо не го ставам во уста, некако лошо ми изгледаат на сликине, можам да замислам уште и каков вкус имаат... :icon_conf

Аааааа не фала, не сум пробала до сега но ова чудо не го ставам во уста, некако лошо ми изгледаат на сликине, можам да замислам уште и каков вкус имаат... :icon_conf

сликите стварно грозно изгледат :) али сето то преточено во пица изгледа мн поубо :). Прва прилика ко ќе јадам ќе сликам па ќе постирам ( отприлика за 2-3 недели :helou:)

Прва прилика ко ќе јадам ќе сликам па ќе постирам ( отприлика за 2-3 недели :helou:)

еве како шо обеќав :) прва прилика да јадам пица со тартуфи и сликам и постирам :):). Еве ви ја па кажете дали е грозно :wink:

dsc00611mt.jpg

Абе вака подготвени на шампињони ми личат:pos2:. И? Каков е вкусот?
Сум чул дека бил сличен со оној на лукот...
И разбира се, сподели каде и за колку пари?

Абе вака подготвени на шампињони ми личат:pos2:. И? Каков е вкусот?
Сум чул дека бил сличен со оној на лукот...
И разбира се, сподели каде и за колку пари?

Вкусот е ептен специфичен не знам со шо да го споредам :) али дефинитивно нема вкус како сличен на лукот. Не знам стварно како да го опишам вкусот најубо да пробаш :).
Инаку пицата е напраена со тартуфи ( значи печурки), со масло од тартуфи и со едно како намаз од тартуфи :) + има сланина и кашкавал.
Е сеа јас ја јадев во Марибор, и тука ако ја порачаш во ресторанот ќе треба да си платиш 7,50€ :):).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom