tanyz ili medoprostate

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
поцитувани!
Дали некој имал искуство во лекување на зголемена простата со medoprostate.?Брат ми околу 6 г. се мачи со простатата, со taniz таблети ,кои ги купува на приватно( не одат на рецепт) по птрепорака на уролог го зема лекот без некое подобрување. По препорака од еден наш пријател набави medoprostate sirup, и после 2 месеци од користење на овој лек има некое подобрување. Беше на контрола на уролог и му кажал за сирупот Medoprostate му рекол што е тоа лекување со сирупот , не го признава и му рекол дека тоа биле бабини деветини.Баш ме интересира дали некој друг со овој проблем се лекувал со Medoprostate sirup, и дали имал позитивност од користење на овој лек направен по природна база.
Ви благодарам на сите што ке дадете искрен одговор на моето прашање
Поздрав

Јас бев пред 3 недели на нефролог и случајно како што ми ги гледаше бубрезите, ме здоболе баш на тоа место (простата) и докторкава, ајде чим те гледам веќе дај да видиме да не имаш нешто не дај боже...кога, калцифети и зголемена простата :/
И знаеш шо ми рече? Па не конзумирај калциум и ок ќе бидеш, а тоа што ти е зголемена простатата, мање више апчиња, лекови, не се лечи и ме попари скроз.
Деновиве закажувам на уролог, мора чаре иначе го ебавне ежот...што здравство ќе имавме ни лек не ми препишаа :pos:

Back
На врв Bottom