T-Home ќе го купи On.net?

• Креатор на темата Креатор на темата KIKIRIKIzaMIKI
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
По форумите читам муабети дека т-хоум ќе го превземеле он.нет деновиве.
Има ли вистина во ова?

Мене лично не ми се верува, али којзнае , се бидува.

ПА по овие нешиве warez форуми.
али знаејќи дека тамо само деца се збираат и не ми е за верба ова.

Нема шанси за таков след на настани, во игра е Deutsche telekom(Т-home) да го купи Телеком Словенија- а со тоа OnNet - но тоа ќе биде за некоја година.
Telekom Slovenia затоа сака да го купи Cosmofon па целиот профит подоцна би се прелеал повторно во T-Home.

По форумите читам муабети дека т-хоум ќе го превземеле он.нет деновиве.
Има ли вистина во ова?

Мене лично не ми се верува, али којзнае , се бидува.

Дај барем еден линк од кај си прочитал ова :)

На вие нашите warez форуми видов којзнае во која тема
али не ништо за верба од таму, али си реков ај да прашам тука, на форумов има луѓе што се во тек со настаните со интернетот во земјава

Нема шанси за таков след на настани, во игра е Deutsche telekom(Т-home) да го купи Телеком Словенија- а со тоа OnNet - но тоа ќе биде за некоја година.
Telekom Slovenia затоа сака да го купи Cosmofon па целиот профит подоцна би се прелеал повторно во T-Home.

За година-две т-хоум ќе стане тотален монопол?
Ауу, ај да се селиме тогаш.

Boing!

Дојче Телеком или T-com(T-home, T-mobile) е сопственик на Матав, која пак е сопственик на Македонски Телеком т.е. T-Home.

Истиот Дојче Телеком е сопственик на Словенија Телеком која пак е сопственик на On.net.

Фактички Оннет и Телеком се фирми братучетки кои се „конкуренција“ во Македонијс, а профитот од двете, оди во исто чекмеџе.

Boing!

Дојче Телеком или T-com(T-home, T-mobile) е сопственик на Матав, која пак е сопственик на Македонски Телеком т.е. T-Home.

Истиот Дојче Телеком е сопственик на Словенија Телеком која пак е сопственик на On.net.

Фактички Оннет и Телеком се фирми братучетки кои се „конкуренција“ во Македонијс, а профитот од двете, оди во исто чекмеџе.

Тешка дезинформација,сакаа да го купат Телеком Словенија , ама пропадна целата работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom