Pisete mi za koja kola vi trebaat Svekici,Kabli ili Grejaci ke se obidam da gi najdam vo katalog,ako gi najdam ke vi kazam informacii za niv i cenata ako ve interesira.:helou:
Mislam deka bea Z11,tie se 100denari,inaku svekicite se BERU germanski,tatko mi e uvoznik na taa firma,na taa na ELSTAR i JANMOR
Beru e germanska firma za svekici,grejaci,razvodni kapi skoro se za elektornika,
Давај некои грејачи за Форд 1.8 обичен дизел `92 и Кадет 1.6 обичен дизел `90. Ме интересира цената, додуша лани ги менував на Фордот и околу 10-тина евра еден беше, а на Кадетот сега за сега се одлични. Да не имаш и тоа лимчето што се врзани греачите заедно за Опелот? Моето некако “изџвакано“ е па се думам да го сменам.
Pisi mi sto ford imas,ima mn Fordovi sto go nosat toj motor,ako mozes vidi i koj e brojot na motorot kako na primer OHC;DOHC;NBA.Za kadetot e ODU203 1100denari.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.