Сурови јапонски програмери од минатото

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.337
Поени од реакции
34.807
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ова е убедливо најтешката игра во светот.
Игра дизајнирана за да те извади од такт која е речиси невозможно да се победи. Во суштина, Супер Марио е отстранет и додадена е мачка со бесконечен број на животи. Не ми се верува дека всушност игравме вакви игри во минатото.
Мој фаворит, на 04:32 секунди, жолтата рандом линија која едноставно знаевте дека ќе се појави! :pos2:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=hIXRgppi04M[/media]Ако го изгледавте целото видео и мислите дека имате нерви за да ја издржите оваа психичка тортура од страна на древните јапонски програмери, ви подготвив едно изненадување. Клик тука, одзипувај и инсталирај.

љољ!!! ненормално е ова, е за ваква игра сонував кога бев мал, а не за помалку од 40 минути да го свртиш марио стандардот што иде у бугарскиве нинтенда и за саат ипол Супер Марио Брос 3 со супер нинтендо што иде, гад блес `д Чајнес Инжињерс!!!

не е свесен брат ми вечер колку ќе се малтретира со играва!!!

Ја свртев со 2 сати играње :pos:

ja igraam i teska e -19 sum sega i znamenceto go imam fateno na prva staza :pos2:

lele voa na krajov nema ama nikakva vrska daem nema sansi da ja pomines :nesvest:

neznam kaj mene biva se igrae ama mn e nervoza ovaa igrava ne moze se pomine

Среќа што баш денес ми стигна новата тастатура и уште не ја имав сменато .... сега е новата

Acid немој друг пат вакви стресој да ми прајш :pishtoldz

Ако е DOS игра, може да ти треба DOSBox.

Пример, играта е ставена во c:\games\jap и фајлот за уклучување на играта е jap.exe:
  • mount c: c:\games\jap
  • c:
  • jap.exe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom