SUN PROJECT Live by Digital Dance @ Саем - 24.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
I poradi baranje na ogromen broj na lugje :

sunprojectnov.jpg

Naskoro povekje info sto kako :D

Pozdrav do site i se gledame na Greatest Hits 4

Не да не се пропушта :vozbud::vozbud::vozbud:. Цената не би требало да ми е пречка да не идам, ама се надевам нема да биде како на Infected Mushroom што беше :smir:.

Цапе дај бе не ме јеби... не ти веруем... :)))))) Ај да преспијам па ќе видам пак дали постои темава... :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: аааааааааа.....не ми се веруваааааааааа......леееј....да сум сонувал немало да помислам дека тука ке дојдат.....леееј браво луѓе за ова....

Охх конечно Сун Проџект.
Нeкако имав претчуство дека ке ги донесат. :pos:
Незнам како. :vozbud:

Прати ми есемес штом ќе се разбудам, да бидам сигурен дека е вистина да знам.

Аууу ги немам нозете што ги имав последен пат кога беа 2001-02-03 :raz::raz::raz::star::star::star: ама сакам да одам. Бачковача ќе се договориме за ова.

toa se cekase,konecno najdobriot sostav.Ufff ovaa informacija me otrezni sabajlecki za 10 sec
Bravo Digital Dance
ajde kazujte cena

За цена прогнозирам од 400-600 денара. Ма да и поише да е идемо... али битно до 600 ќе варира. :)

Иако забегав по форест и дарк музика последниве 5-6 месеци сан проџект ми беа омилен бенд коа почнуев со трансоите така да ке ги испоштуем и ке пројдам :)

И сепак цена по 300 денара во предпродаја во Југотон. На врата стандард 500 гарант. :)

Идемо рекордс. :vozbud: Can't wait....

Браво браво, само не иде истата публика ко во 2004та (автоматски вајб мајб трајб нема) :icon_lol: а и стилот им е малце по бљувотина сега...добар провод како и да е.

OK people, full info, full flyer :D

spfront.jpg

spback.jpg

Se gleame prvo na Greatest 4ka pa posle na diveenje na momcive :D

Pozdrav do site :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom