Судија педер

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Интересно ваква тема не видов.Значи тука може да се искажете кога судиите ќе оштетат некој тим,особено тој за кој навивате.:)
Еве на пример во саботата судијата на Севиља - Барса беше тежок гад.Им даде 2 непостоечки црвени на Барса и директно ги оштети.

Mamicata na TOJ sudija (sevilla-barca) krF da mu se storat crvenite :nenene:

Не е етички да псујаме по судиите, иако немат утакмица и јас да не опсујам судија... И тие се луѓе, понекогаш грешат.

Eve na primer koga igraa STRUMICA 2005 vs VARDAR eden sudija ja preba rabota celo vreme sudese za vardar i na krajta koga zavrsi utakmicata si odese so 50 policajci :D :D

ако е офсајд а да не кренит одма клетва: да дајт господ внук в раце да не крениш п*ч*а ти матер!!!!!

IT'S ALIVE!
hand-grave.jpg

ако е офсајд а да не кренит одма клетва: да дајт господ внук в раце да не крениш п*ч*а ти матер!!!!!

Ова е веќе :pop:, како што викам јас, Above & Beyond сè.

Спортинг Хихон - Реал Мадрид .... чист гол тоа педерчето ни поништи...

Ја знаете песната за судиите?Глеам никој не ја написал па еве ја!

Судија педер скока на федер
оди по шајка да му ебам мајка!
Федерот се скина судијата згина!

Цела Англија има што да каже за судиите. :tv:

:toe::toe: место да стаат камери како у сите нермални спортови они :nenene::nenene::nenene:
ти се плукнам фифата!

Со такви клетви само баби на чешма се служат, ни на најголем душман не му се посакуваат такви трагедии. Едно е да кажеш дека е педер и да кажеш дека се` ќе му изнаебеш, друго е да посакаш такво нешто. :smir:

Судија педер. Тој шо ми го осуди Шеќерко на доживотна робија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom