"Студио" сликање за фб слика?

• Креатор на темата Креатор на темата AAAAA111
  • Време на започнување Време на започнување
Сликај се у WC..имаш 100 лајка гарант.. никаков студио не ти треба... никаква опрема...

Ако сум само јас тој што не ја разбира темава, ти се извинувам што ќе те наречам кретен. :/

Хммм... шо збориш? :)

Во било кое фото студио може да идеш да позираш и да си ја ставиш сликата на Фејс :)

па како организирано специјално за тоа мислев како шо се сликаш за лична карта да можеш да идеш и да се сликаш за профил слика.

Отидени сте биле сите.

Колку години имаш?:raz:ке учествуваш во натпревар за најубав/а во град/село одделение?добро ти рекоа, сликај се во WC со напрчена уста

Дали знаете некоја организација која слика за "facebook profile picture". И ако сте информирани колку чини професионално сликање во некое студио?
И кажете што мислите доколку видите некоја слика на нечив профил со реклама од некоја организација за каква што праам муабет дали би сакале и вие да имате таква слика (со професионална опрема, дотерана..)?

Не сум се смеел баеѓи време олку:) Вака сеа, за профил слика НИКОЈ НЕ СЛИКА, и не се нафаќа пошо е глупа идејата,ама постојат професионалци што сликаат слики а тоа се НЕПОЗНАТИ претежно фотографери кои сликаат и прават фотосесии, најди некој исконтактирај фотографер што работи добро, те слика со супер апарат, ти ги вади сликите ги дотерува во фотошоп и ОП слика добиваш за на профил пикчр. Јас од кајгана единствен фотограф што го познавам е Tonchie па можеш да го исконтактираш ако ти се нафати.

Ти мене је*еш, Пауновиќу?

attachment.php

ало мислев да започнам нешто вакво... "фото студио" и после да ги ставам на веб сликите.

ало мислев да започнам нешто вакво... "фото студио" и после да ги ставам на веб сликите.

Се палиш на млади пиленца со напрчени усни а? ... сигурно и студио у WC имаш направено ...

Ајде не се устручавај мавај рекламата да видиме уште студиово кај ти е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom