Стипендии за Светските Обединети Колеџи за 2012-2014

Член од
14 февруари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
0
Македонскиот Национален Комитет за Светските Обединети Колеџи (СОК) објавува конкурс за целосни и делумни стипендии за генерацијата 2012-2014 за ученици кои сакаат да учат во Мостар (Босна и Херцеговина), Дуино-Трст (Италија) и Хонгконг (Н.Р.Кина). Рокот за пријавување е до 1 декември 2011 година.
Поконкретни информации (апликација и информации) има на следната веб-страница: http://www.uwcmk.com/application/application.html
За сите прашања може да ми се обратите и мене тука. Можеби ќе можам да ви помогнам. Но, можете да му напишете директно на Комитетот.:) Е-пошта:

info.sok.uwc@gmail.com

Поздрав,

Информатор

Да додадам дека се работи за 3 и 4 година средно образование со здобивање на меѓународна матура...

Здраво,
значи некои информации можат да се променат, па затоа е најважно заинтересираните кандидати да напишат на горенаведениот емаил.
Поздрав
Информатор

Македонскиот Национален Комитет за Светските Обединети Колеџи (СОК) објавува конкурс за целосни и делумни стипендии за генерацијата 2012-2014 за ученици кои сакаат да учат во Мостар (Босна и Херцеговина), Дуино-Трст (Италија) и Хонгконг (Н.Р.Кина). Рокот за пријавување е до 1 декември 2011 година.
Поконкретни информации (апликација и информации) има на следната веб-страница: http://www.uwcmk.com/application/application.html
За сите прашања може да ми се обратите и мене тука. Можеби ќе можам да ви помогнам. Но, можете да му напишете директно на Комитетот.:) Е-пошта:

info.sok.uwc@gmail.com
Поздрав,

Информатор

Уште 24 денови остануваат за пријавување за стипендии во Светските Обединети Колеџи. Побрзајте, времето лета.
Повеќе информации на: www.uwcmk.com
Може и тука да поставите прашања. Поздрав
Информатор

Ајде уште само 9 дена за пријавување на овој конкурс. Рокот е до 1 декември 2011! Има ли прашања? Има ли нешто нејасно:)
Поздрав
Информатор!

Аааа интересно, најверојатно ќе се пријавам:)
Супер прилика!
Поздрав дечки!

Пријави се! Ајде
пријавувајте се луѓе. Уште само 5 дена до истекување на рокот!
Информатор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom