StarRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата example
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 август 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
StarRepublik (линк до играта: http://www.starrepublik.com/registration/?r=37) е нова онлајн браузер игра. StarRepublik е игра каде секој играч може да започне своја политичка, економска или воена кариера, да биде основач на огромна корпорација, да биде Бог на војната или просперитетен новинар.
StarRepublik е прилично нова игра, сеуште доста жедна за нови играчи. Искрено StarRepublik не е естетски најубавата игра што можете да ја видите, фалат уште работи, но го има оној жар што ниедна друга игра го има, има работи што некои други игри воопшто не ги нудат и навистина играта има голема иднина. Админот е многу фин дечко секогаш спремен да ги прифати вашите предлози и сугестии за нови промени.
Повелете, посетета ја играта, помогнете и на Македонија. Доколку се одлучите да се регистрирате, мојот ник е Eisenhower, контактирајте ме, секогаш ќе сум тука да ви помогнам.
Поздрав и секое добро.

Постојат многу вакви со слична тематика кои за кратко ги снемува. Сличен концепт има erepublik.
п.с. Да му кажеш на финиот дечко да го тргне фиром од листата за избор на држави, барем малце почит да искаже спрема новите играчи.
Поздрав и секое добро.

Никаде не пишав дека нема други игри слични на оваа. За ерепублик знам, ја играм веќе 4 години, играта е одамна ’мртва’, на админите им е поважен профитот отколку самите играчи. Иначе околу ФИРОМ делот, готово, сега сме само Република Македонија.

Постојат многу вакви со слична тематика кои за кратко ги снемува. Сличен концепт има erepublik.

Ми фалат деновите кога играв ова и трчав да се логирам за да изработам...

StarRepublik (линк до играта: http://www.starrepublik.com/registration/?r=37) е нова онлајн браузер игра. StarRepublik е игра каде секој играч може да започне своја политичка, економска или воена кариера, да биде основач на огромна корпорација, да биде Бог на војната или просперитетен новинар.
StarRepublik е прилично нова игра, сеуште доста жедна за нови играчи. Искрено StarRepublik не е естетски најубавата игра што можете да ја видите, фалат уште работи, но го има оној жар што ниедна друга игра го има, има работи што некои други игри воопшто не ги нудат и навистина играта има голема иднина. Админот е многу фин дечко секогаш спремен да ги прифати вашите предлози и сугестии за нови промени.
Повелете, посетета ја играта, помогнете и на Македонија. Доколку се одлучите да се регистрирате, мојот ник е Eisenhower, контактирајте ме, секогаш ќе сум тука да ви помогнам.
Поздрав и секое добро.
ne moes ni da se registriras ili najavis, a baraat novi igraci.
lol. vaka sigurno ke bidete poveke posetuvani i od facebook.

Никаде не пишав дека нема други игри слични на оваа. За ерепублик знам, ја играм веќе 4 години, играта е одамна ’мртва’, на админите им е поважен профитот отколку самите играчи. Иначе околу ФИРОМ делот, готово, сега сме само Република Македонија.
Точно така, лакомоста им се удри од глава. Мислам дека премногу работа побарува а профитот е доста мал. Доколку се насочат на ерепублик стратегијата ќе се уништат.
Исто така се појавија голем број на oldSchool игри кои ги поддржува само прелистувач со HTML5 изработени, еве на пример StarCraft II на browser, што со развојот на HTML5 ќе им биде страшна конкуренција за browser игри.
Инаку, идејата е ок (ДеЖаВу), ама колку ќе му се исплати трудот не сум баш сигурен.
п.с. Потврдено, не исправил. За ваква идеа треба да си јак ентузијаст.
Ми фалат деновите кога играв ова и трчав да се логирам за да изработам...
колку само богат бев со пекарата :cool:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom