Српски/хрватски рап

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
Ne deka sum nekoe opasno raperiste ama od vreme na vreme slusam rap.srpski!!!
aj vie sto ste potaka upateni u rapov:
Cini ili ne?zasto?
gi slusal nekoj BAD COPY?

ПА не слушам баш мн мн рап ама мислам дека 187 или пак ЦИА се добри од српскиве рапери.

Pred nekoe vreme sumiv некој српски рап..хух..викам од каде ми е позната песнава:)..veruvale или не..ја украле од албанија:)
Незнам како се викаше спрската верзија ниту кој пееше...али затоа албанската ја знам
West Side Family - Hou Cike..
taka da...се што е крадено не ми се допаѓа...

Од српски рап слушам најмногу BS (Beogradski Sindikat). Може и C-Ya. Иначе екстра е... ама ако знаеш што да слушаш... Juice никако...

Ми се свиѓаат „Скакавци”, инаку останатите глумат нешто фенси нешто што не треба да биде хип хоп-от

Мрзам све шо е српска музика ради тоа турбо фолкот....така да не слушам :):):) порано слушав по малце 187 c-ya и толку...сеа ни тие не ги слушам....

kesh kolica i smekerica..... C C C C C magla be tamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROBOCOP напиша:
kesh kolica i smekerica..... C C C C C magla be tamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тоа што ти си ја слушнал само таа песна не значи дека српскиот рап не чини...

П.С. Слушнете го новиот албум на Дениро. Кој сака да го симне нека каже по ПП да му дадам линк.

tha_Casper напиша:
тоа што ти си ја слушнал само таа песна не значи дека српскиот рап не чини...

HAHAHAHHA ne deka imam neso protic srbi i muzika od srbija(JA SUM 100% SRBIN)ali ne zezaj be i onie bedovine neso so se furaaat KADA VIDIM KAKO ZIVIMO i drvi neso pari kako nemaat a tipov do 2 picki najbolji u svet i nekoi porshe auto od 500000 eura.CCCCCC

NE.ne vikam deka nema dobri samo ova ja so sum slusal BOZE SACUVAJJJ.nafurani balkanci "BALKAN BOJ" hahahaah.inace ne slusam rap.ali postuem cypress hill i SAF.

па си слушнал комерцијала... иди малку андергроунд... неможеш да оцениш дали е добро од комерцијалата...

tha_Casper напиша:
па си слушнал комерцијала... иди малку андергроунд... неможеш да оцениш дали е добро од комерцијалата...
najdi nesto od bad copy i "kada riba drolja postane" od VIP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom