Среќен роденден Sussaro сине :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и од убаини да не куртулиш :smir:
slani-spec-12a.jpg

m1-400.jpg

среќен роденден и се најдобро :smir:

Ајде и тука брат, среќен роденден, сите желби да ти се остварат и слично.

Хепи брдеј ту јуууу, имај нај најубава годинааа, и среќни празници бај д веј :)))))

Среќен Роденден голем да растеш :)

Драги мои

Дами и господа, другари и другарки, антипензионери, колеги, членови и симпатизери и сопартијци од Здружение на клабери на Град Скопје и останати.

Ви благодарам пред се за честитките. Ви ги честитам празниците, да ми бидете здрави пред се, да ве следи среќа, и убави моменти. Исто така сакам годинава да не го тупите толку со интернет и фејсбук, туку да излезете надвор, да стекнете искуства, нови познанства, дечко/девојка, да пројдете барем пола од журките, концертите, кино проекциите, театрите и нормално кафаните што јас сум ги прошол во моите дваесет и втора половина години (ова е нескромно ама па роденден ми е). Учете, надградувајте се духовно и дајте си време за Вас. Јас сум благодарен што животот сум нашол змајеви другари и другарки кои ги ценам до смрт, што живеам на Балканот каде што има кафани, што уживам во музиката од секаков тип, журка од секаков тип и дружење од секаков тип. Додека ме држи сила, останувам со клабингот, а секогаш до најблиските.

П.С. Совет до машките. Жените се кучки, најдете и задржете ја таа што будна ќе стори во дворот, ќе брани семејство, и нема да 'рже и дави вас туку вашите проблеми и што би рекол Жељко Самарџик-Као Бога да Вас гледа док јој китим злато зошто ништо није скупо кад крај себе имаш праву жену. Не секоја е достојна за вас, задржете го достоинството што во последно време ви е катастрофално барем вака форумски читано и запомнете мајку му дека имате јајца. А сега пошто јас припаѓам на многу калибри, Ве поздравувам со многу песни со нашиот генерален спонзор.

Stock84Brandy.jpg

За кафанџиите

За трансерите

За хаусерите

За комерцијалистите

За рокерите

Честити празници!

Среќен Роденден Пријателе..се најубаво!

Среќен Роденден !! Се најубавоооо :party1::pijan:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop