Среќен роденден Sussaro,сине...

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јарец, среќен роденден и се најдобро, нека ти се исполнат сите желби што ги сакаш.:smir:

Среќен роденден, уствари не среќен, НАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈНАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН! Да си жив и здрав и само најубави работи во животот, затоа што го заслужуваш само најдоброто! :back:

И тука:

quotes_birthday_comments_07.jpg

:back:

Среќен роденден Сусаро и од мене, се најубаво во животот :)

Драги мои

Денес се навршуваат 64 години од раѓањето на еден од бардовите во историјата на рокенролот Сид Барет. По тој повод би ве замолил за едноминутно молчење

Слава му.

А сега без концепт да ви посакам да сте ми живи здрави весели и благопријатни затоа што така се живее. Годинава ми започна бурно па ми течеше најкул па заврши доста стабилно како што треба. Многу дружења, многу клабинг, Бог ме благословил со една гарда од прекрасни луѓе, другари и пријатели кои ме трпат, ме сакаат и ме ценат покрај се. Без оглед на се, вие бирате како живеете и секогаш мудро управувајте го вашиот живот. И после 13 години сеуште една од ретките работи што прави смисла во овој лажовен свет останува да биде клабингот, збиранките, кафињата. Има тешки има и убвави моменти. За вториве живееме и се бориме. Ме обвинуваат ропаци дека сум сељак оти го слушам Аца Лукас, ороспии и радодајки и останати светици не ме сакаат дека сум бил шовинист, магарето му се смее на зајакот за ушите, а караванот си врви и врви а џукелите лаат. Тие што ме ценат ги ценам двојно, тие што не ме ценат, well не ги мразам за мене најголема привилегија и чест што можам да му ја укажам некому е да го мразам, а тоа задоволство не го пружам. Останувам верен на родителите и најблиските роднини, останувам верен на бесценетите пријатели што потрошија неколку денари и тастатури да ми честитаат што мене ми е вредно повеќе од дукати, и останувам верен на клабингот. Пензионeрите ќе си ги чукаат главите после кога ќе биде касно. И запомнете луѓето околу вас се бесценети, партнерите се минлива и менлива категорија. Сеуште се надевам дека може на Скопје да му го вратиме ноќниот сјај од 90-тите и никакви закони за пушење, алкохол и ограничување на работни саати не треба да бидат пречка. И луѓе пролапајте се, тапа сте, жени не глумете тешки вагини, а мажи дај користете го тоа мобилнот почесто за друго освен за проверување на lifescore.com. Парите се маргинални, животот е пар чекори, малку тага и мерак.

И со генералниот спонзор за вечерва

stock%2001%20int.jpg

и генералниот покровител

parliament.gif

ви посакуваме се најдобро. (Кознумирајте умерено).
И за крај да знаете, толку песни недовршени, толку сништа неостварени, години во неврат минати, ќе отидат низ реки солени. А и покрај се се смееме и сите една песна пееме, да Боже уште зори смрачени, и згодни жени на шанк качени.

Во ваше здравје

Sussaro

Среќен роденден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom