Роденден е денот што го чекаме, цела година, цела година, цела годинаааа.....
Некој ќе лапа поклончиња, друг ќе лапа торта
Среќен роденден Монче, да си ми жива и здрава уште мноооогу години.
Нема нешто многу да ти пишувам, освен да ти посакам се најубаво во твојата 19-та година, и секако истата да ја поминеш кај оној крај што си и сега
Само смеа и забава да те следат во наредните 365 дена.
Лани ти посакав милијарда желби, а повеќето веќе ги исполни. Стана најдобар шофер во градов (па и пошироко
),положи матура, се запиша на тоа на што сакаше, Реал освои една титула...
Претеруваш, сега немам што ново да ти посакам
Ама сега имаш нови предизвици. Не си веќе гимназијалка, сега си академски граѓанин
Сега можам да ти посакам само смирено да влезеш во новите предизвици и да ги положиш сите колоквиуми и испити
Немој да се плашиш, пошто во секое време ќе добиваш морална поддршка од мене
Еве ти и една Јустинијанска торта, да те загрее за роденденов и да те подготви за тоа што следува. Заслуженото ќе си го добиеш утре...
Те сакам <3

Некој ќе лапа поклончиња, друг ќе лапа торта

Среќен роденден Монче, да си ми жива и здрава уште мноооогу години.
Нема нешто многу да ти пишувам, освен да ти посакам се најубаво во твојата 19-та година, и секако истата да ја поминеш кај оној крај што си и сега

Само смеа и забава да те следат во наредните 365 дена.
Лани ти посакав милијарда желби, а повеќето веќе ги исполни. Стана најдобар шофер во градов (па и пошироко

Претеруваш, сега немам што ново да ти посакам

Ама сега имаш нови предизвици. Не си веќе гимназијалка, сега си академски граѓанин

Сега можам да ти посакам само смирено да влезеш во новите предизвици и да ги положиш сите колоквиуми и испити

Немој да се плашиш, пошто во секое време ќе добиваш морална поддршка од мене

Еве ти и една Јустинијанска торта, да те загрее за роденденов и да те подготви за тоа што следува. Заслуженото ќе си го добиеш утре...

Те сакам <3