Среќен aгол, подземни води....

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Епа вака сега. Според мене знаејќи ја Македонија, Охрид има ‘‘живи води‘‘ (не ги вклучувам бунарите). Според некој спиењето над тие води е штетно за здравјето. Затоа требало нашите кревети да ги мениме на секои 6месеци. Исто така во врска со среќниот агол. Значи: Ако креветот на кој што спиеме е директно вперен кон вратата тогаш има штетно влијаније над нас (сл.1). Зато треба креветот да ни е на ‘среќниот агол‘, а тој агол е аголот кој нема никаков допир со вратата (сл.2). Што мислите дали стварно ова има влијаније на нашето здравје?
vrata.jpg
слика1

vrata2.jpg
слика2

*Толку ми е THE SKILL на цртање во Пејнт :icon_lol:

Imam cueno deka nekade vo svedot ima tk.n."ziva voda" koja sodrzela golema kolicina na silikati i koga lugeto ja piele podolgo vreme silikatite se talozele na sidovite na organite i ne dozvoluvale izumirenje na kletkite odnosno go zabavuvale izumiranjeto na kletkite,......:nesvest:
Lugeto koi podolgo vreme ja konzumirale ovaa voda ziveele i do 120 godini......:salut:

Има муабет дека во црниче има куќа под која има подземни води.И поради нејзиното (на водата) негативно влијание на расположението на луѓето,сите членови на таа фамилија се убиле меѓу себе.Језиво,но ете тоа кружи наоколу.Инаку куќата е многу убава,поинаков тип на градба од околните,зелена е со најубавите скали на целиот свет и ај оди па купи ја(во случај да имаш пари ) :(

Што мислите дали стварно ова има влијаније на нашето здравје?

Ne samo shto mislam, tuku ZNAM deka ni ednoto ni drugoto nemaat direktno vlijanie vrz zdravjeto na lugjeto na nachin na koj si go opishal! Vo sluchaj da imam pari, so zadovbolstvo bi ja kupil kukjata vo Crniche!

Vodata ima dve karakteristiki vrz psihata na lugjeto: (1) mnogu smiruvachka uloga; (2) stvara panika povekje od bilo shto drugo. Shto se odnesuva do kvalitetot na vodata vo Skopje, za zhal, so celata tehnologija denes, strashno e teshko i skapo da se prochisti vodata koja sodrzhi teshki metali i drugi toksini.

Najgolemo vlijanie vrz spienjeto imaat el. aparati vo spalnata ili stanot koi definitivno dolgorochno mozhat negativno da vlijaat vrz zdravjeto.

Inaku, dushegot na krevetot e preporachlivo da go "vrtish" sekoj mesec-dva (tamu kade sto e glavata da se nozete i obratno, i dolniot del kon podot da stane goren kon tavanot).....vo zavisnost na toa kakov krevet/dusheg imash.

Pozdrav,

Има муабет дека во црниче има куќа под која има подземни води.И поради нејзиното (на водата) негативно влијание на расположението на луѓето,сите членови на таа фамилија се убиле меѓу себе.Језиво,но ете тоа кружи наоколу.Инаку куќата е многу убава,поинаков тип на градба од околните,зелена е со најубавите скали на целиот свет и ај оди па купи ја(во случај да имаш пари ) :(

И што сакам ја да сум живеел во таа куќа сигурно би било забавно...се шалам...,за подземни води ништо не знам, ама долго време велат дека негативно влијаат на организмот...,малку излегувам од темата ама Луѓе знае ли некој какви се тие живи води..(види погоре)...

Влијание

Епа вака сега. Според мене знаејќи ја Македонија, Охрид има ‘‘живи води‘‘ (не ги вклучувам бунарите). Според некој спиењето над тие води е штетно за здравјето. Затоа требало нашите кревети да ги мениме на секои 6месеци. Исто така во врска со среќниот агол. Значи: Ако креветот на кој што спиеме е директно вперен кон вратата тогаш има штетно влијаније над нас (сл.1). Зато треба креветот да ни е на ‘среќниот агол‘, а тој агол е аголот кој нема никаков допир со вратата (сл.2). Што мислите дали стварно ова има влијаније на нашето здравје?
Прегледај го приврзокот 2369
слика1

Прегледај го приврзокот 2368
слика2

*Толку ми е THE SKILL на цртање во Пејнт :icon_lol:

хахахахаахахахахахахахах

Не. Нема влијание. :pos2::pos2::tapp::pos2::)

Човекот по пат на еволуција е веќе навикнат на космичкото зрачење или пак на она од елементите кои што природно се распаѓаат, значи навикнат е на својата животна средина.

а па тие што живеат во зграда, сите се под исто земјиште, а различно среќни, односно несреќни:))), не верувам во тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom