Средношколска и студентска забава во клуб QUATRO - 12.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата MegaDamage
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 август 2008
Мислења
152
Поени од реакции
5
Средношколска и студентска забава во клуб QUATRO во Охрид, на 12.02.2009 (Четврток) со почеток во 23.00 часот заедно со rock'n'roll бендот FATAMORGANA. Ве очекуваме...

Добра шанса за двете страни. Средношколките ќе бидат среќни и фраерки во друштво ако си најдат дечко студент, уау :))))), а студентите ќе бидат фраери со средношколка :)

Добра шанса за двете страни. Средношколките ќе бидат среќни и фраерки во друштво ако си најдат дечко студент, уау :))))), а студентите ќе бидат фраери со средношколка :)

Aлоооо за забава се праи муабет...не за организирано упознавање од друштво Осамени срца :D:D

Фросе кај ти ојт умот :pipi:

Фросе перверзии...
Него ова гарант ќе биде припрема на средношколките за студентски живот.Ќе биде интересно да се види:)

Армине јебига, и мене ми ојде умот натаму:pos:

Aлоооо за забава се праи муабет...не за организирано упознавање од друштво Осамени срца :D:D

Фросе кај ти ојт умот :pipi:
Ако се лажеме коа и самите знаеме како е на скоро сите забави. :)

Јас таму сум:pipi:Ќе има и студенти а?:vozbud:

опааа звучи примамливоооо!! а семинарки ке има?? у секој случај ке се потрудам да отидам,заради фатаморгана не заради нешо друго=)

Бон Џови,ти беше вечерва таму,импресии? Јас поминав неколку пати,убај песни даваја....

Уууууу заборајв бе дек планирав ваму да одам:kesa:
Јас вчера колку шо знам Охрид Гори биле а вечерва ќе се Даре и Жаре ко по обичај:wink:

E беа да Даре и Жаре.. иначе убо е местоно и сето то ама нас 20 души не не собират таму..
Иначе да појдам он топик иако е завршена забавава .. не планирам да се мешам со студенти, поради фактот шо од нигде никаде ќе ми се појавит братми..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom