Spray paper art

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
3драво момци и девојки.. :P
ме интересира дали некој се бави со наведеното во насловот ?

сигурно сте виделе по улиците на поголемите градови како го прават ова на лице место..кај нас сум го видел во Охрид и Скопје :)
еве нешо пример како изгледа на лице место :)
дали некој од вас знае нешто повеќе за овој вид уметност бидејќи и јас сакам да пробам..
да знае да ми каже што материјали односно кои спрејови да ги користам и каква хартија :)

благодарам однапред :D

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Баш сега на плоштад видов дека ги продаваат, 300 денари се... Ме бендисуваат :)

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Секоја година на баскерфест ги има неколку луѓе..Мене ми е најинтересен тој со шеширот што вози пони точак..Нај јаки слики прави и он,и таа што е со него..
Инаку и брат ми прави понекогаш вакви уметности со спреј,и со тацни,и други тракатанци..
Колку што сум забележал,најобичен спреј и хартија користи..Не е кој знае колку битно..Сaмо не купувај грчки (Sabotage)спрејови..Има нинџа на етикетата,по тоа ќе ги препознаеш.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Секоја година на баскерфест ги има неколку луѓе..Мене ми е најинтересен тој со шеширот што вози пони точак..Нај јаки слики прави и он,и таа што е со него..
Инаку и брат ми прави понекогаш вакви уметности со спреј,и со тацни,и други тракатанци..
Колку што сум забележал,најобичен спреј и хартија користи..Не е кој знае колку битно..Сaмо не купувај грчки (Sabotage)спрејови..Има нинџа на етикетата,по тоа ќе ги препознаеш.
Саботажот се баш убави спрееви незнам зошто да не купува :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Многу јако е ова жими се! Глеав една девојка на Боб Марли деј у парк, огин беше. Многу тешко изглеа пееер!! Hats off!

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
спрејови најдов ама хартија не знам каква да набавам...
може да го прашаш брат ти ?

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
спрејови најдов ама хартија не знам каква да набавам...
може да го прашаш брат ти ?
Сјајни хартии,ко постерите шо се.Мат хартија,мрсна..
Кај шо ќе идеш да купиш,кажи им за шо ти е,они знаат најдобро..

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Откај најде и колку пари? А тие спрејовите шо се онака..обични?Околу 200ден each?:)

Член од
31 октомври 2011
Мислења
58
Поени од реакции
23
Сјајни хартии,ко постерите шо се.Мат хартија,мрсна..
Кај шо ќе идеш да купиш,кажи им за шо ти е,они знаат најдобро..
А можеш да го прашаш кои спрејови ги користи, мислам дали има посебни за хартија или оние што се стандардните за метал? Благодарам..

Kajgana Shop

На врв Bottom