СпортДенес има потреба од луѓе за информирање за настаните во Првата МФЛ!

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Веб-сајт
sportdenes.com
Сајтот на Спорт Денес има потреба од луѓе што одлично познаваат англиски јазик за пренесување на натпреварите од првата фудбалска лига... утре е првото коло за кое ни се потребни луѓе за дуелите од нашата најдобра лига. Заинтересираните нека пратат CV на info@sportdenes.com со наведување кој натпревар сакаат да го пренесуваат и веднаш ќе добијат подетални информации преку телефон... задолжително е познавање на англиски јазик и задолжително оставете телефон за контакт.... ги очекуваме вашите пријави.

Пелистер - Вардар
Хоризонт Турново - Скoпje
Ренова - Нaпредок
Силекс - Шкeндијa
Металург - Тетекс
Рaботнички - Брегалница 2008

И ставете ко услов, луѓето да знаат да напишат реченица од 8 зборови без ниту една правописна грешка ...

Која македонска фудбалски лига бе друже,зар има таква? :pos:

Инаку каде ќе се пренесуваат натпреварите на англиски јазик ?

Која македонска фудбалски лига бе друже,зар има таква? :pos:

Инаку каде ќе се пренесуваат натпреварите на англиски јазик ?

na Sky UK valjda :P
inaku dosta vise so toa,koja mak fudbalska liga.So ne go pratite vie nikoj ne vi e kriv.Kakva takva ja sakame :)
vo vrska so temata,bi probal ali veke naredno kolo

Ти ја сакаш македонската лига,или пак екипата за која навиваш.
Сакаш да гаѓаш полицајци,да тепаш невини деца и луѓе,да пееш против државата во која живееш...е тоа сакаш ти,и верувај дека добро ни е познато на сите.

Сајтот на Спорт Денес има потреба од луѓе што одлично познаваат англиски јазик за пренесување на натпреварите од првата фудбалска лига... утре е првото коло за кое ни се потребни луѓе за дуелите од нашата најдобра лига. Заинтересираните нека пратат CV на info@sportdenes.com со наведување кој натпревар сакаат да го пренесуваат и веднаш ќе добијат подетални информации преку телефон... задолжително е познавање на англиски јазик и задолжително оставете телефон за контакт.... ги очекуваме вашите пријави.

Пелистер - Вардар
Хоризонт Турново - Скoпje
Ренова - Нaпредок
Силекс - Шкeндијa
Металург - Тетекс
Рaботнички - Брегалница 2008
Се најде потребниот кадар. Им благодариме на тие што се пријавија во овој кус период. Модераторите може да ја избришат/тргнат темата.

Ти ја сакаш македонската лига,или пак екипата за која навиваш.
Сакаш да гаѓаш полицајци,да тепаш невини деца и луѓе,да пееш против државата во која живееш...е тоа сакаш ти,и верувај дека добро ни е познато на сите.

ja sakam makedonskata liga,ne samo mojot tim.Sum gi gleal na prenos natprevarite od 1 Mak liga,i koga Shkendija ne igrala.Gi pratam u sportsko radio natprevarite 90 min,i koga Shkendija ne igra.Taka da ne seri mnogu

Не сум ти ја од твојата навивачка група,па затоа припази со речникот.
Ама излеа те пецнав негде кај што не треба,па затоа се попали.
Молимте не ме цитирај,завршуваме овде.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom