Совет за телевизор?

• Креатор на темата Креатор на темата brzi82
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Здраво дечки сакам да купам нов тв и ми треба совет од вас,значи цена до кај 35000ден и големина 40-42" и марка Самсунг,ЛГ така нешто. Пред 3 год зедов Самсунг и сум задоволен,ама сега пошто не сум прател во меѓувреме до кај е стигната технологијава па дајте совет на што да пратам кога ке земам (да биде смарт,3д... Ова она...) што е најдобро да се земе какви се опции новости има излезено,ако не ви е тешко кажете ми?

Sent from my iPhone 5s (gold) using Tapatalk

Според мене најдобар телевизор е телевизор со грпка, од оние старите.

Не би ти препорачал 3Д......................, иначе еве предлози за телевизор:)

1. http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_4&product_id=210342

2. http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_173&product_id=209722

3. http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&product_id=210375

А зошто не 3д?

Како си ја отворил темава,како нарачана за мене :D Планирам да земам телевизор до кај 25-6000 негде...Таткоми ептен го бендиса Sony KDL-40W605B...Некој да ми каже нешто повеќе? :)

Џабе кога никој ништо не кажува

било каков, само во боја да е. црно бел не го бива.

Јас би купил LG, Samsung или Sony Smart TV оти 3D мислам дека би користел 1 годишно, и задолжително Wi-Di Technology

А зошто не 3д?

Зошто имам гледано ЗД на
телевизор и ич не е убаво. Сто пати се подобри обичните телевизори.
:)

Мене не ми е толку битно да е 3д ама гледам дека за тие пати скоро сите се со 3д. А ме интересира дали читаат HD и 3д филмови преку стик?Пошто секогаш така гледам го ставам филмот на усб стик и во телевизор ама тие што ги гледам се во divix формат,дали ако се во HD или 3д ке ги дава како такви дека е преку стик?

Мене не ми е толку битно да е 3д ама гледам дека за тие пати скоро сите се со 3д. А ме интересира дали читаат HD и 3д филмови преку стик?Пошто секогаш така гледам го ставам филмот на усб стик и во телевизор ама тие што ги гледам се во divix формат,дали ако се во HD или 3д ке ги дава како такви дека е преку стик?

На панасоникот имам пробано стик и читат HD и 3D филмој со се превод кирилица и латиница.

Нешто друго некоја корисна опција да пазам кога ке купувам?

Нешто друго некоја корисна опција да пазам кога ке купувам?
Глеј да не ти утрапат изложен примерок кој стоел на полица бааѓи време (y)А ако тоа не ти пречи , и ти понудат таков , обавезно попуст да си бараш .

Да да тоа многу јасно ако не ми дадат друг спакован нема шанса да им купам. Ама друг пат кога сум купувал ми даваа нови

@brzi82 што ТВ зема?
И како што праша членот погоре, гледам Sny 40 KDL W 605 е прилично добар ТВ со добри спецификации, а чини 26,310 денари. Мислења за овој модел зошто сум во план да го купам? И дали моделов е 3Д?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom