Sound Equalizer T-shirt LED

• Креатор на темата Креатор на темата peromk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
2
Светлечка ЛЕД equalizer маица која се активира на звук и реагира според ритамот. Прилагодливо ниво на сензитивност. ЛЕД панелот и кабелот се отстранливи со што се овозможува машинско перење. Испорака преку брза пошта со откупнина при што трошоците за испорака се вклучени во цената!

Цена: 1300-1500 ден.
email контакт
тел: 072 223254; 078 837167

tongue.jpg

EL_T-shirt.gif

61JSBMpwaXL_SL1006_-1.jpg

tongue.jpg

villagestreetwear_2173_4907761870.gif

TQTS-1.gif

Светлечка ЛЕД equalizer маица која се активира на звук и реагира според ритамот. Прилагодливо ниво на сензитивност. ЛЕД панелот и кабелот се отстранливи со што се овозможува машинско перење. Испорака преку брза пошта со откупнина при што трошоците за испорака се вклучени во цената!

Цена: 1300-1500 ден.
email контакт
тел: 072 223254; 078 837167

tongue.jpg

EL_T-shirt.gif

61JSBMpwaXL_SL1006_-1.jpg

tongue.jpg

villagestreetwear_2173_4907761870.gif

TQTS-1.gif
Другар те разбирам јас, ама ти сакаш да имаш 60% ќар, на лагер ги имаше до пред некој месец по 800 денари ;)

Другар те разбирам јас, ама ти сакаш да имаш 60% ќар, на лагер ги имаше до пред некој месец по 800 денари ;)

Да ама глеаш он ти вклучува и испорака,во таа цена.....рачунај тој што е од Охрид,Битола...на тие им се исплаќа....е сеа за скопјанчишчана е стварно скапо:)

Искрено далеку од 60%, арно да беше така, ОК можеби за некој на големо што може да набави, продавница некоја или фирма, па да си дозволи по таа цена да ги дава. И ако може да прашам од каде биле по 800 ден.? Бидејќи не знам, јас само си ги имам овие добиено преку Интернет (за тоа што го работев неможев пари да подигнам, само роба ) па сега се обидувам да си ги продадам.
Стварно и мене ме интересира од каде ги има по 800 ден; гледајќи ги цените за вакви маици по многу страни не би рекол дека се таа цена.... или можеби не знам....

Перо еве ти неколку прашања:

Прво, дај ја за 1000-ка + поштарина ја ќе си платам.
Второ, кај се пикаат тоа батериите валјда не идат во гз:-)
Трето, тоа “лед панелот“, од што е направен како реагира како свети итн, да не испандси дека носиме као ланец еден ЛЦД монитор
Четврто: Има ли ХХL големина, или во најдобар случај дали се растегливи?
Петто: Тоа “лед панелот“ може да се преместува и на друга блуза?

Ете разгледајте ибеј за пример и споредете ги цените со шипинг ;) 800 денари, другарче од друг форум само што закаснив да си нарачам му отидоа околу 20 парчиња за 2-3 дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom