Сончев брег - лудо секси лето

• Креатор на темата Креатор на темата zlatnodete
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
Сега кога завршува летото често можеме да слушнеме дека Бугарија е рај за одмор за машко друштво.. Ноќен живот, алкохол, море, жешко лето и многу секс. Дали сте биле и сте имале некое такво искуство ?

Не ми е јасно баш каков секс паѓа, кога слушам дека само сингл машки друштва одат на Сончев Брег...
have-a-bowl-of-sausage-soup.jpg

Не ми е јасно баш каков секс паѓа, кога слушам дека само сингл машки друштва одат на Сончев Брег...
Затоа и прашав :) Да видам дали има некој кој што бил таму, да пренесе искуства.. Сум слушал од другари и колеги дека има таму извонреден ноќен живот, лесно можеш да дојдеш до летна авантура и секс за една ноќ.. А имало и теткици кои демнат нешто помладо.. Бугарки, украинки, молдавки, русинки...

Бев кога завршив 4та средно и мислам дека местово е баш својствено за луѓе на таа возраст...
Не знам кому би му било интересно таму на 25+ години....

Стеф Шеф е стручњак по ова питање, обратисе баче таму.[DOUBLEPOST=1442641340][/DOUBLEPOST]
На жени даваат ли?
Ако си потрсиш можеби ште го омрсиш а ако те е срам сз раката ште го прам.

Последно уредено:
Еден од најдобрите одмори у кариера ми е.
Само тогаш имав 18-19 години и откорнав се живо и диво. И сега би идел, со пријателите да откачиме еден викенд, ама жените не не пуштаат.

А бе какво лудо секси лето, сооднос машки-женски 9:1. Остаи ги тие маалските ебачи што се враќаат и ти зборат за Русинки, Украинки, ова она, а у маало ги знаат дека не стигнале подалеку од десанка.

Сега кога завршува летото често можеме да слушнеме дека Бугарија е рај за одмор за машко друштво.. Ноќен живот, алкохол, море, жешко лето и многу секс. Дали сте биле и сте имале некое такво искуство ?

охоо многу пати :) како мали групно ги ударавме у друштво, сум се туширал после тренинг групно, на одмор сме се пресоблекувале во иста соба скроз голи, исто на одмор еден додека се тушира друг се бричи или мести фризура хаха јебига да се заштеди на време :)
http://forum.kajgana.com/threads/Да...ло-вашиот-алат-МАЖИ.78578/page-4#post-7410239

Браќа, ако сте тапа .. кај и да идете нема да ебнете ништо па може и да не мувате.
Евентално спремете си каменот и ќе си платите поштено.
Никаде не даваат жените туку така а даваат секаде и секогаш ,
само поентата е да си мадафака , а ако си тапа , ништо.
Онака само коментирам не потенцирам никој.
Иначе врв е да си фураш таму одмор, има се. :)

Летово бевме друштво таму на одмор, имаше многу мажи да, али за упорниот имаше и жени, кој сака да ебе ке ебе на сончев брег кој ќе се пичи ке го дрка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom