Кажувајте некој лек,изгорев вчера на сонцето целиот ,т.е. на грбот ко рак сум..и сега не да боли не се трпи..со што да се мачкам,имам слушано со кисело млеко било добро.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене знам дека кога ме тресна сончаница ми ставаа компири на лицето и многу помага...и кисело млеко знам дека зборат било корисно.... земи истушитај се со поладна вода па нареди се со компирчиња ќе омодрат и смени ги ..до утре ко нов
![]()
Кисело млеко и комшика ти да те мачка. Може ќе ја опнеш ...Кажувајте некој лек,изгорев вчера на сонцето целиот ,т.е. на грбот ко рак сум..и сега не да боли не се трпи..со што да се мачкам,имам слушано со кисело млеко било добро..![]()
Не му е до шала на човеков во моментовКисело млеко и комшика ти да те мачка. Може ќе ја опнеш ...
Кисело млеко и комшика ти да те мачка. Може ќе ја опнеш ...
Не е сончаница , џабе првиот ден не ти помага ништо ... испи 10тина пива и немаш гајле , има да спиеш ко зајак ни болка ништо нема да осетиш.
Сончаница е коа ќе те фати на глава и не си способен да мислиш рационално од лошење и повраќање.
Шала на страна земи исецкај краставици на крукчиња , легни на стомак и викни (комшиката, мајка ,баба , татко) да ти ги го покрие грбот со такви помага.Се зезаш со болен човек не е убаво
--- надополнето: Jun 22, 2011 10:01 PM ---
Проблемот е додека да заспијам..на ниедна страна неможам да легнам ко човек
Кажи и на комшиката нека ти стави кисело млеко, ем ќе те излечи ем ќе и го бапнеш!Кажувајте некој лек,изгорев вчера на сонцето целиот ,т.е. на грбот ко рак сум..и сега не да боли не се трпи..со што да се мачкам,имам слушано со кисело млеко било добро..![]()
Знам брат како ти е.Лани летото на базен се напраив мрша,ама буквално.Идам дома мајка ми у несвест ќе паднеше.Па одма кисело млеко,ставиш ли на мене,се топи у пм.Кажувајте некој лек,изгорев вчера на сонцето целиот ,т.е. на грбот ко рак сум..и сега не да боли не се трпи..со што да се мачкам,имам слушано со кисело млеко било добро..![]()
Кажувајте некој лек,изгорев вчера на сонцето целиот ,т.е. на грбот ко рак сум..и сега не да боли не се трпи..со што да се мачкам,имам слушано со кисело млеко било добро..![]()