Со Vip добиваш двапати повеќе!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
:tapp:
Има нешто ново од Vip!

се што че потршошиш од 15.10 до 14.11.2007, ќе ти биде вратено во двојно поголем износ и како бесплатен кредит ќе можеш да го користиш во мрежата на Vip.
Надополнија твојата сметка со кој било износ по завршувањето на промотивниот период (по15.11.2007) и искористи го бесплатниот кредит до крајот на годината.
Максималниот износ што можеш да го добиеш е 2500денари.
не пропуштај ја оваа можност да добиеш двојно повеќе
фала, одкако купив преку 60 ваучери од по 100 денари и мислев дека ќе ми се вратат 12.000 денари и ја изгубив картичката па морав да платам за да си го добиам бројот назад, ама бројот не ми беше битен туку бонуст и и се пофалив на тетката дека имам преку 100 евра потрошено последниве 2-3 недели ми кажа дека нема да ми се вратат повеќе од 2500 денари :pos2:

ај немаше да ми биде до толку криво и немаше да ја отворам темата барем да можеше да го употребиш кредитот на интернет или на било која мрежа.:(

Демек само на ВИП броеви можеш да им вртиш со тој добиениот бонус?

Абе стварно не е фер. Ја еб*в еден куп пари на кредит со надеж дека ќе можам да се јавувам на кого сакам после 15 и ќе си праам моабет по 2 саата на ден а они на мене затка. Е не го надополнувам више бројов. Ќе си го користам Космофон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom