Снежни лудории

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
А не верувам да ќе има толку , со климатските проемни плус......... ina4e koga e zimo sakam da vrne edna nedela sneg :P , i da se maame da se lizgame da se shetame po snegot!!!!! popladne e top za so sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EXTRA E!!!:vozbud::vozbud::vozbud::pipi:

Mи текна на една глупост:pos:

Пред 5 години некаде беше,се бевме собрале со роднините и пријателите и отидовме некаде каде што имаше преполно луге.Бидејки ни ја немаше санката се лизгавме со врека ама беше премногу јако ама и опасно.На една врека бевме јас и братучетка ми и кога се спуштивме надолу право во трњата се забодевме надолу:pos: :pos: :pos: и сите во нас буљат,кој срам човече:jaj:

damn... се сеќавам на времињата кога ова време од годината веќе имаше снег по битолските улици. Имаше и со што да се занимаваме и да се тепа времето. Незнам што се дешава последниве 7-8 години, едноставно снегот и снежните игри полека полека ги снемува. Се сеќавам на 2004-2005, бев 1-ва година средно и врнеше без престан снег 1 недела. Тоа беа времиња, и се надевам дека ќе се вратат.

Љубител сум на снегот и скијањето.

еве една моја глупост:
пред неколку години:pos2: со еден мој другар се вракавме од школо и он ми вика: абе сакам да ти кажам нешто,ја му викам:кажи и он вика:TE САКАМ(али детето стварно беше грдо и од време на време ме нервираше) и ја зиам една топка снег,ја мотам низ раце и ја направив мраз-тврда како камен и по неколку секунди откако ми призна ја зиам топката и право у глава и само наеднаш тоа местото кај што го удрив му помодрува.јас си се газам од смеење,а он се држи за глава и ми вика:еее мајката да знаев дека вака ке реагираш немаше ни да ти кажам и наредниот ден кога се сети на случкава почна да се смее....јас до ден денес се газам од смеење кога ке ми текне на фацата кога го акнав

зимај ќесата и фујјјј надоле од водно до козле:vozbud::vozbud: најбоље игра ми било праење замок со цел комшилук од деца кај мене и играње снежна војна.И до ден денес се дешава да напрајме некоја снежна војна на падините на водно:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom