Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и се знае кајгана.ком да се види шо има ново дали, како, што. После посетата на кладилница,:motor: и низ град, малце со френдс:3: и така. Дома музиче :music1: и опеТ :kajg:. Редовно фудбалско коло на:tv: со :party1:. ПАк лапачка И така денес
досадно. Сеа ако има нешо да се спаси денот :sekss: или :pusk: ама се изгледа ќе биди
. 

lee:
Me iznervira.. NA IRC nema nikoj i :angry2: mi skurci.. Sednuem na :kajg: chat pat nesto zirnav :icon_eek: Ali slabo :nerv: Help :pred: ke umram od dosada.. Aj kao da idam u skolo.. Ne bidna i toa :nesum: Pravac Jbt pa pak na :party2::3: kolku da se tepa vreme. Projde i toa.. Pravac doma
:violent1: se slusnaf so srculot :wub: i pak nema so da se praj.. Na :kajg: i po IRCovi.. Ah me mrzi da iskacam mi se spie :turn: Jbg.. pak nema :party3: nitu :cug::party1:. Mama se gordee so mene :angel1::pos2: Ma zaebi toa da ti :sekss: denot glup 
.... :sekss:
а ако случајно се изнервирам :nerv: и ми стане досадно може и малку :tv: да погледам. Прееска се испокарав со брат ми и жими се некој ден ќе
оти мн ме нервира а ништо чудно и да го :violent1:. Пред малку си се слушнав со :wub: и едвај чекам да си го видам наредниот викенд и да си го :back: и да му кажам дека го :love2::love3:. За вечерва шо нема да излегувам ќе си надоместам утре вечер и ќе се :cug::je::kez::music3::pijan::party2::party1:
jea:. Сега ќе си послушам малку :music2: :music1:и ќе :party3:. Толку од мене сега за сега :helou:
и ги слушав Green Day:music3:...Исто така, денес си напраив план за викендов и ќе има :pijan: :cheeky1: :cheeky2: :music4: ...Само да издржам уште 2 дена...
во вратата седнах на компјутеро и слушах :music3:.Дојде другарка ми и :3:.Јадех :kajg: и сеа :tv: