Смешни СМС

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
Веб-сајт
ebacici.cjb.net
Stavi MOBILNI u picu i izvuci antensku zicu, vibraciju
ukljuci da se pica ne muci ja cu te dugo zvati da ti
pica ne pati. Tako jebe TATAMATA preko GSM aparata!

Ja te draga jako volim, daj mi picke... kad te molim, ljubav moja je bez kraja, natekla su moja jaja, moram jebacu nemam kuda, sperma su mi puna muda!

Sta ima, zar ti se mali klima? Jel te moli da mu skratis boli jer je zeljan rupica nekih dobrih curica? Daj mu muke rukom skrati i nateraj da povrati!!!

Se sekavas koga go pikase prstot vo mene i toa go povtoruvase nekolku pati, za da svatis deka jas sum najvkusnoto nesto na svetot....

TVOJOT EUROKREM.

Натке, ми иба мамата денес, че се зањубам мор и после че морам да ти дам! Да знајш!

П.С.
дојди сам сум!

Поради падот на наталитетот, Владата на Македонија одобри курвање без граници под мотото : нека ебе кој кого стигне.

лоооооооооооооооооооооооооооооооооол
мухахахахахахХАхаххАхахАхахахахАХааа
:roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Niko nije tako lud, da bi procitao celu ovu poruku. No, uvek se nadje izuzetak... :P

Денес се во мода мали мобилни, мали коли, мали саати, наскоро ќе бидат во мода и мали ку*иња па и ти ќе бидеш фраер! 8)

si bilo edno devojce nate se fika taa mnogu sakala prst vgz da pika eden den si idela doma koga doznala nemala nishto vo glava soven slama

zimi vas ova e made by me :)

hey nikki ur so fine ur so big u think ur in charge u smell like a dick u look like a fish hey nikki u make me sick :lol: :lol: :lol:

Фатил џандар златна риба -Пуштиме ќе ти исполнам 3 желби -Џандарот ја пуштил ...

Ако некој ја прочита поракава, значи дека го има мојот телефон. Ако е љубезен да ми одговори и да ми го врати ќе му бидам благодарен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom