Смешни ситуации

• Креатор на темата Креатор на темата ~2A
  • Време на започнување Време на започнување
2

~2A

Гостин
Разгледав наоколу немаше ваква тема,па ја отворив и јас ќе споделам моја лична смешна ситуација,а исто така ќе ви раскажам и на другарите.
Да почнеме... :)

Другарчево ме викна да поседиме кај него и ајде се договоривме што се договоривме (прв пат одам кај него),си реков не е убаво да го одбијам и ајде. Тргнувам накај него ѕвонам на ѕвонче и ми ја отвара вратата другарчето,иди една стара бабичка 80тина години и јас не ја забележав баш и ме мавање со тупаница вгради,нервозна сета и ми вика: Кој си ти овде да ми ја трошиш струјата бе море апаш што ѕвониш на ѕвонче?! :pos:
-Јас збунет не знам кај сум,300сообраќајки во мозок ми се случуваат тој ми се смее во лице и ја држи баба му да не ме затепа со тупаници. :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Истиов од претходнава случка ми раскажува што се случило кога беа другари кај него дома на кафе исто баба му дошла всоба и овие се кријале да не ги најди. Си барала кавга/тепачка :).
Арно ама овие се смееле ко заклани,скријани едниот под кревет,другиот во скафот. И бабава дека не можела да се наведни со бастунот мавала измеѓу креветите и помеѓу ногарките. :pos:
Кога завршила со овој,барала уште во собата дали има уште некој.. и некако го нашла овој во шкафот ама не стасала да го удри веќе ја тргнале бабава.. :)

Ајде и вие споделете нешто. :)

Си одам јас на тренинг еден обичен ден, и на Џон Кенеди во Чаир си одам на тротоарот, и еден човек пред мене оди а јас дека сум нинџа и бесчујно се движам.... И наеднаш слушам ТРРРРРРТ и го гледам човеков тогаш му текна да се сврти да види дали има некој позади него. Си сврте лево и дим да го њама.

Си одам јас на тренинг еден обичен ден, и на Џон Кенеди во Чаир си одам на тротоарот, и еден човек пред мене оди а јас дека сум нинџа и бесчујно се движам.... И наеднаш слушам ТРРРРРРТ и го гледам човеков тогаш му текна да се сврти да види дали има некој позади него. Си сврте лево и дим да го њама.
Ааа ме исчади мене еден така во Капиштец, пред Беверли и тоа, на тротоарот. Си одам јас така забрзан, а човеков се влечеше поспоро и таман му се доближив до него и уште да го одминам се изрока така машки, шо виделината ми се зеде... не се ни сврти дури, си продолжи. Подзастанав јас, да се свестам на која планета сум, да соберам сили... па продолжив по патот.
И некни шо ми се случило... со другар седнуваме на пиво во еден кафич и по некое време иди еден стар човек, 60-тина години, на изглед онаков стар дрт пијаница ко од биртија излезен и не прашува дали е слободно едно од столчињата. Му викаме да, слободно, си мислевме да го позајми. Ко тој му вика на уште еден таков ко него, ајде ела седи... и си седнаа до нас, ајде чичо по едно пиво да напрајме викаат :eek: Се испуливме со другаров така попреку, видовме дека немаат намера да станат, се преместивме на соседната маса, а тие дремеа некое време, чичо чичо по келнерите викаа, овие не дојдоа да ги послужат и си заминаа... се гледаше дека апла од некоја биртија отепана излезени беа.

Јас и другарми на едно утринско џогирање кога мислев дека сме сами да си испуштам онака ... природно и оп зад мене исто некоЈА трчка :D :свиркам: :X3:

на одмор, сум заборајла да си ги исперам купачите сум ги остајла така на жица и ко ги видоф сабајлето ми текна па зедоф да ги мирисам во срамнио дел за да се осигурам дали сум ги испрала ко пред мене цела тајфа машки си рекоја манијак сум одам по кампој земам купачи од жица и ги мирисам

Бев 4то одд. се успав за на школо сабајлето и од страв да не закаснам не појдов во WC,а стомакот ме болеше.
Одејќи накај школо го стискам г'зето да не се посе*ам вгаќи... си реков ај... 4 часа имаме ќе издржам.Само што појдов на школо, седнувајќи на столче и по 2-3 секунди ме стегна ептен и јас да вршам голема нужда во школо нема шанса.Станав оставајќи чантата и вентијагата се растрчав накај дома,арно ама не издржав и поногајци право вчизми.... :icon_mrgr:

Додека бевме на пракса јас и другар ми демек во продавница :cautious:, ние џогерите,метлите и гриблата в раце и чистевме во продавницата и се околу неа.После тоа не пратија да ги испериме џогерите и додека влегувавме во училиштето во ходникот си поминувавме и џогерите спуштени на земја,најверојатно не мрзеше да го крениме.
Арно ама тие сеуште да ти биле водени и подот го направивме лизгав.... иди една професорка(на штикли) и лепеше нешто на вратите од училниците и на враќање.......... ПЛААСССС! на земја, права шпага направи. а ние со џогерите враце и зад неа гледаме како е падната и наеднаш се скривме во WC-то пак! :pos:
Толку смеење имаше тогаш што стомакот ме заболи, исто и сега ме фати смеа додека го пишував ова. :pos:

Бев 4то одд. се успав за на школо сабајлето и од страв да не закаснам не појдов во WC,а стомакот ме болеше.
Одејќи накај школо го стискам г'зето да не се посе*ам вгаќи... си реков ај... 4 часа имаме ќе издржам.Само што појдов на школо, седнувајќи на столче и по 2-3 секунди ме стегна ептен и јас да вршам голема нужда во школо нема шанса.Станав оставајќи чантата и вентијагата се растрчав накај дома,арно ама не издржав и поногајци право вчизми.... :icon_mrgr:

Сега сфаќам од кај ти е никот :pos:

Одиме во продавница со другар ми и овој разгледува...разгледува.... и прашува: По колку пари се бананчинава рефус?
-3 бананчиња за 10 денари.

Се мисли..... по 5-6 секунди ми вика:-Абе да земам 2 бананчиња и 1 белисимо?
:pos:

Седиме денес на факс у тоа салата и не прозиваат за индексите и кажаа едно смешно име и презиме на девојка (некое ептен старо и смешно име) и ја искоментирав нешто и се насмеавме со другаров до мене и оп девојката стана од столчето позади мене:facepalm::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom