сМакедонија, една поинаква околина за „живеење“

• Креатор на темата Креатор на темата sSpeedy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
2
Во рамки на многуте онлине игри, постојат илјадници луѓе кои што се обидуваат да го направат она што неможат. Да станат политичари, новинари, елитни војници од кои треперат сите непријателски држави, да станат сопственици на многу фирми, да живеат во виртуелниот свет на начин на кој што неможат да го сторат тоа во реалниот свет. Иста таква прилика имаат сите и во е-Сим.
Е-Сим е игра која ви овозможува да живеете нов живот надвор од реалноста. Да тренирате, работите, војувате заедно со илјадници други луѓе ширум светот во една поинаква околина. До неодамна сМакедонија беше избришана од мапата, но со малку повеќе обединување и многу поголема помош од нашите сојузници, успеавме да ги вратиме сите наши оригинални региони.
Вака изгледа сМакедонија во моментов:
xReam.jpg

После неколкумесечна окупација од сГрција и сСрбија успеавме да се вратиме на мапата бидејки не се откажуваме, бидејки сме Македонци кои секогаш се борат за својата држава.
Моментално сме членка на посилната алианса во играта, но неверојатно малата популација (нешто повеќе од 300 луѓе од кои само мал дел се активни) не е доволна да ги спречи сГрција и сСрбија кои се неколкупати побројни и посилни од нас да не нападнат и да ја освојат Пелагонија (регион со жито и еден од највредните региони во играта) како што го правеа тоа и порано, затоа ни е потребна помошта од сите вас, не само да може да се браниме, туку и да тргнеме во поход на освојување на нови региони!
Пред неколку дена успеавме да ја заземеме и Егејска, но тоа траеше само еден ден, бидејки не сме доволно моќни за да ја задржиме против сГрција која е една од најмокните држави во играта.
wQHTg.png

На оние кои што играат еРепублик веќе им е познато за каква игра се работи. Разликата е во тоа што во е-Сим не се потребни вистински пари за да се игра, туку е бесплатна. За разлика од другите игри овде сме многу мал број Македонци, па иако на почетокот бевме меѓу најсилните држави, зголемувањето на бројот на играчи во другите земји нас не фрли во пропаст и сега неможе ниту да се споредиме со нив а не да се спротиставиме некому.
За играва не се потребни часови дневно, туку ви е потребно многу помалце време, затоа не колебајте се, приклучете ни се и помогнете ни на нас, помогнете на сМакедонија да се врати онаму каде што припаѓа, меѓу најсилните држави, со бестрашни војници и луѓе кои што никогаш не се откажуваат. Овде не е важна возраста, важна е амбицијата.
За да се регистрирате може да го користите овој линк www.simmakedonija.tk со што би ми помогнале и мене, но и на самите вас добивајки бонус од 2 голд кога ќе стигнете левел 7.

Ве очекуваме :)

Speedy,
Моментален Претседател на Република Македонија во е-Сим

Се приклучив па да прашам дали имаш некој совет како за старт?

Има ваква тема за истава игра.

@Игорче (па и другите новајлии)
Друже за почеток работи, купувај лебче со тие пари, ако ти останат можеш и поклончиња (гифт) да си купиш и да пукаш во битки. Константно гледај ги понудите на Job Market, немој да заглавиш уште на почеток со истата плата. Пушки не купувај до дека не направиш 700 - 800+ сила. Отвори си весник кој е 2 голд, со 100 претплати имаш 5 голд, профит 3 голд. И најважно, не го троши голдот. Собери 20 за фирма. :P

Поздравче.

пс, мапата е ср*ње во играва.

Доста ми е ерепаблик на глава, да не загазувам уште со воа срање. Само мапава многу едноставно ми изгледа, ко да ги мрзеле да ги направат земјите во оргиналните граници ..

Доста ми е ерепаблик на глава, да не загазувам уште со воа срање. Само мапава многу едноставно ми изгледа, ко да ги мрзеле да ги направат земјите во оргиналните граници ..

[15:49:02] * [chaos]specanz (cgiirc@8D733963.8A9585D0.5CA8C5DF.IP) has left #bg.support :нинџ:

Иначе мапата е таква поради тоа што админот не е дизајнер. Неќеш да видеш какви се други фејлови има низ „сСветот“. :LOL:

[15:49:02] * [chaos]specanz (cgiirc@8D733963.8A9585D0.5CA8C5DF.IP) has left #bg.support :нинџ:

Иначе мапата е таква поради тоа што админот не е дизајнер. Неќеш да видеш какви се други фејлови има низ „сСветот“. :LOL:

Сум видел..се имав регистрирано, само никогаш не стасав мапа да отворам..:facepalm:

Сум видел..се имав регистрирано, само никогаш не стасав мапа да отворам..:facepalm:

Да не те лаже ѓавол мапа да отвориш, освен ако не планираш да ја играш играта активно, а и ако си тапа у географија.
rofl.gif

Албанија ја нема за освојувајне воопшто на мапава...хм...мислам лош избор беше да влезам во западна Македонија ама тоа е тоа.

Иначе засега сум левел 5 ама толку за денес. Работа не можам да сменам треба да чекам 6 заати пишува. Колку брзо се напредува во играва?

Албанија ја нема за освојувајне воопшто на мапава...хм...мислам лош избор беше да влезам во западна Македонија ама тоа е тоа.

Иначе засега сум левел 5 ама толку за денес. Работа не можам да сменам треба да чекам 6 заати пишува. Колку брзо се напредува во играва?

Па треба малце време за да се сјачаш.
Дојди на чат #esim-mkd na Rizon

Супер игра. Не треба многу време да се одвои за да се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom