Слики и впечатоци од собирот

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RaGeAnGeL напиша:
ah i ti si od Ohrid ubav mil ti za mene raj si bil :lol: aj welcome kid....Gizo e zafaten ama ke mi ti najdam neshto :wink:

Fala RaGe najden e. A Gizo ke go pravite zet Ohridski???

ako e najden ondak ne komentiraj za drugi moze ke ti se naluti....inace Gizo spored mene veke E zet ohridski :lol:

RaGeAnGeL напиша:
ako e najden ondak ne komentiraj za drugi moze ke ti se naluti....inace Gizo spored mene veke E zet ohridski :lol:

Lele ReGe ne me karaj tolku,Gizo-zetot nas ova neka go prifati samo kako kompliment. :)

RaGeAnGeL напиша:

А што ако мене ми се допаѓа Гижо? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Него... Мистичен, Ацид и компанија ... дајте бе другите слики?????????

StenmarC напиша:

тогаш ти фино лепо да си го земеш Мацедалиен. :D

Говедо ниедно :D :D

ne e do tebe srekjna zvezda imash :)) zezam se alal ti vera mashko najjak si samo znaes ti od nekni kaj eko obavezno da se javesh :)

Nikki напиша:
WOOOOOh;)
super ste!!

ama acid e naj seksi
:oops: :msc3:

Анивејс, нема други слики, а не ни очекувајте да ви ги пратам на мејл. Сликите се закачени на форумов, така да кој сака може да си ги сејвува и да си ги препрати на мејл самиот. :wink:

Темава стои активна уште денес, а во текот на утрешниот ден ќе ја заклучам. Мислам дека доста беше, нели?

Anonymus1 напиша:
ne e do tebe srekjna zvezda imash :)) zezam se alal ti vera mashko najjak si samo znaes ti od nekni kaj eko obavezno da se javesh :)

го нема на форумов Еко, се забавља :D

Малку ли ви се слики, бреееј, сеирџии, сакаат слики а ги нема на журка. Срамота, ни Анонимус не е веќе анонимен поради сликите, а ваму куп пријавени не дојдоа и уште слики бараат.
не може, колку се толку се, појќе друг пат. Следниот пат.

Divider напиша:
Малку ли ви се слики, бреееј, сеирџии, сакаат слики а ги нема на журка. Срамота, ни Анонимус не е веќе анонимен поради сликите, а ваму куп пријавени не дојдоа и уште слики бараат.
не може, колку се толку се, појќе друг пат. Следниот пат.
ne me razotkrivaj do kraj more da si ostanam barem malce anonimen :) inache barav sliki koi se u privatna kolekcija :)

edna korekcija...na pola vecer, upadnav i jas...ne sum mazena, i imam edvaj 23 godini:-)...a ako sakal nekoj da brka zeni, Balet beshe poln...

CaveGirl напиша:
edna korekcija...na pola vecer, upadnav i jas...
Тебе те "истуширав" со пиво и после те болеше окцето, така? :D Eпа ми прекипи со тоа упаљачот со ласерче, очиве ќе ми истечеа....

Мислам дека доволно си поприкажавме, пофаќавме сеир и секој си го кажа своето мислење.
Темата ја заклучувам до наредниот собир. :wink:

Gizo напиша:
StenmarC напиша:

тогаш ти фино лепо да си го земеш Мацедалиен. :D

Говедо ниедно :D :D

Одамна му се меркам - немај гајле :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom