Слаба точка

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Која е вашата слаба точка..дали ваша слабост е некоја личност..потег..или пак некој предмет?:raz:

машки со црн тен..:wink:

Да бе, да кажам и сите да ме годите во слабата точка. :pos:

Се зафркавам...Слаба точка ми е длабок поглед од зелени очи...

Hm...poveke slabi tocki imam:)
Zavodlivata nasmevka na maz mi:zlo:
Karti..
PC..
....

slaba tocka na mene mi se zabite,si gi obozavam i mi gi obozavaat,taka da koga praam nesto pr.vozam karting celo vreme sum pod strek da ne lupnam negde i si gi iskrsam.ednas taka se izlupav na karting,parce si ja napraif ustata i bradata cela bev rasecena a zabite kako novi,nisto ne im bese.od toj den mi se slaba tocka i dodeka idev u bolnica se raduvav sto sum isposecena i partal napraena na ustata ,a deka nisto ne im e na zabite.
isto slaba tocka mi se zeleni oci i ubavo gradeni tela :olee:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ece
mene slabost mi e zensko sto glea fudbal i pie pivo(a takvi se mnogu retki)respekt za site takvi na forumov:wink:

Слабост...
Само две личности на овај свет ( зборам од мушкиот род) моментално само тие ми се слабост!!!

И што и да направат, сеее ама баш се од нив ми е слабост! Доволен е еден поглед од нив и јасссссс:wub::wub::wub:

Е конкретно за нив би направила се. Само да им го слушнам нивното убаво гласче да ме замоли нешто, па на кафе...Их одма! Се ама баш се!

Najgolema slabost mi e pomaloto bratce,koe me vrti okolu malo prste kako sto saka, ama najmnogu si go sakam...

Drug vid na slabost mi se konduri,I simply must have all of them:)

JeCILaDy напиша:
Да бе, да кажам и сите да ме годите во слабата точка. :pos:

Се зафркавам...Слаба точка ми е длабок поглед од зелени очи...

Ke ti go pratam Zbratko .. AhaIaHaiAhaiaah (=

Red_Evil напиша:
mene slabost mi e zensko sto glea fudbal i pie pivo(a takvi se mnogu retki)respekt za site takvi na forumov

Ja piem pivo (ko ke gleam fudbal) .. AHaIAHaiaha (= slab si a :D fiuuuu ..

Mene slaba tochka mie hmm .. neznam .. glas (= mislam.. akcento i glaso na coek.. posho rabotam na tel.. slushash razlika na luge.. ali sharm so glas i akcent.. mh mh mh.. jako e

Мажена црвенокоса на 39години, висока 178+цм, 70+кгр, со стан, маж на семинар. Голема спална, клима уред итн итн.....јасно ви е кај ми се слабите точки де.

слабост ми е седење по кафани со добро друштво не можам да одбијам колкуи да имам работа:3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom