Скриен текст во песната на 2Pac - This Life I Lead

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
D

DeviL_32`

Гостин
Скриена порака во песната на 2pac - This life i lead... во лириката има доказ дека е тој жив и дека ни недостасува... When you see me nigga hola my set, Yes i'm alive and i missing you...Ова порака е случајно откриена од еден човек кој ја чачкал песната преку некоа програма... Еве линк од јутуб

Уау, каков доказ дека Тупак е жив.
Уште колку песни со скриени стихови ќе измислат?

Да де да а кога ја правел песнава значи бил жив. Па од кај да знаел дека ќе умре типот и после во песна да го направи тоа. Чиста случајност е ова.

маарко ти препорачуам да се заинтересираш за случајот на Тупак... и бај д веј песнава беше објавена неколку дена после неговата смрт... ако мислиш дека лажам побарај подадоци на гугл :wink:

Интересно интересно не викам дека е вистина дека е жив али има нешто:toe:

Имам слушано за ова. Како Тупак е на некој остров и ке се врател незнам во која година. Незнам. Ако гледаме така има милион песни со такви скриени пораки, а пола од нив не се точни...

I jas uste mislam deka 2Pac e ziv, a ne znam zosto. Dali oti mi bese omilen raper i uste mi e omilen. Koga umred bev 4 godini i ne ja slusav negovata muzika, a koga potporasnav mi stanaa opsesija negovite pesni. Pozdrav i 2Pac ke se vrati.:vozbud:

уфффф,аман еииј,не е жив,овој скотов што го открил ова е нешто ко експерт по порграмов или што ти знам и поголеми шанси да ја вментнел таа реченица него да ја нашол стварно...

Значи не е жив и не се враќа,тоа ни е јебига заглаивме со на Точкест Ромот :)

итар пејо, можеш и ти сам да ја пронајдеш реченицата. само ти треба песната, програма како Cubase или било која друга слична и ефектот Backmask. Поентата ми беше дека ниеден експерт не ја вметнал реченицата.

Ja знам песната бе чоек и специјално за прогодава ја слушав пак и не приметувам ништо...или сум јас глув ко топ или не знам што е... :icon_neut:

пак ке ја пуштам ајде да видам......јок њенте,оак ништо :S

Поминаа 12 години откако Тупак е убиен, после толку "истражувања" за неговата смрт, толку муабети, и сеуште нема трага од него, сеуште мислите оти е жив?
Ова со песнава е чиста случајност, изгледа баткава е опседнат.

бро да ти поолеснам...ПУШТИ ЈА НАОПАКУ ! :wink: "When u see me nigga hola my set" пуштено у backwards "Yes i'm alive and i misiing u" Имам програми за музики и ја мислев дека е некоа заебанција но не е!!

Pa i ovaa knigata sto e "Seven Days Theory" i taa kazuva deka 2Pac e ziv, samo treba malku logicki i vnimatelno da se cita knigata.

hahaha zaso ne go ostavite da pociva vo mir....inace u backwards pusti gi site pesni i ke najdes neso so ke zvuci interesno.i daj ne go zamarajte covekot se prevrtuva u grobot zaso nekoi se opsednati so nego....

Аманте бе луѓе, скриена порака во оваа песна, скриен текст во онаа...Ај сеа, скриена порака во Кога - Тогаш од Ноне -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom