Силиконски калапи или декоративен прибор

• Креатор на темата Креатор на темата dzulija
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се покажале како добри силиконските калапи?

• да

Гласови: 5 83,3%
  • не

Гласови: 1 16,7%

• Вкупно гласачи
    6
dsc00366deip.jpg

Сликава не ти требаше... Се мачам на некаков режим да бидам :)
Него... дај рецепт!

не бе каков рецепт, сакав само да пробам како ке излезат.
така да купив чоколадо за готвење, го стопив , го турив во калапот, го ставив во фрижидерот да се здрви и ги извадив.
и после нормално ги јадов.
п.с не се замарам со диети и режими, мене метаболизмот ми работи 200 на сат некогаш и побрзо:)

можеби грешам ама овие не се книга цигара тенки???
или така мене ми личат, ама со оглед на цената арни се.
ова моето барем дебелко е неколку милиметри, не е како куртон па да пазам да не го скинам со ноктот:)

конечно пристигнаја и ги сефтосав:). во секој случај интерсни се.
еве некоја сликичка од прва рака
dsc00362v.jpg

dsc00363z.jpg

dsc00364fn.jpg

dsc00366deip.jpg
Од каде ги порачувате и колку е цената ако не е тајна?
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 18:18 ---
Од каде ги порачувате и колку е цената ако не е тајна?
Или преку вас да порачаме доколку не сакате да го кажете изворот колку би коштале?

овие ги порачав преку ибеј, мислам дека и погоре оставив линк од истите. ако не од овде се порачани. ако имате пејпал можете сами, ако не кој како ке се снајди.
инаку за цената колку што ги споредив спрема фејсбук малце поскапи идат, околу 400 денари. за квалитетот незнам, овие на фб некако ептен тенки ми се видоја, ама можеби и грешам.
за подетално што како на пп.

овие ги порачав преку ибеј, мислам дека и погоре оставив линк од истите. ако не од овде се порачани. ако имате пејпал можете сами, ако не кој како ке се снајди.
инаку за цената колку што ги споредив спрема фејсбук малце поскапи идат, околу 400 денари. за квалитетот незнам, овие на фб некако ептен тенки ми се видоја, ама можеби и грешам.
за подетално што како на пп.
Благодарам.

Да потенки се некои ама има и поквалитетни. Јас најдов по многу поефтини цени од овие на фејсбук само не во Скопје, почекајте не брзајте почнуваат да ги носат и кај нас, за месец два има да има во секој маркет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom