Што никогаш не би облекле?

Член од
13 март 2015
Мислења
63
Поени од реакции
40
Локација
Denmark
Не видов ваква тема,но ако има слободно избришете ја.

Еве јас што никогаш не би облекла: шалвари,нешто со големо лого на бренд,патика-штикла,шпиц чевли,патики со полна пета, нешто во неонски бои, животински принт само на марами би носела,на друго не, светкави хеланки,нешто од сатен,спандекс,влечките-лајнарки или како и да се викаат, обувки на платформа, лакирано се прифаќа само кај црно и беж,на други бои не,нешто што е цело пренатрупано со светки,циркони итн.

Не видов ваква тема,но ако има слободно избришете ја.

Еве јас што никогаш не би облекла: шалвари,нешто со големо лого на бренд,патика-штикла,шпиц чевли,патики со полна пета, нешто во неонски бои, животински принт само на марами би носела,на друго не, светкави хеланки,нешто од сатен,спандекс,влечките-лајнарки или како и да се викаат, обувки на платформа, лакирано се прифаќа само кај црно и беж,на други бои не,нешто што е цело пренатрупано со светки,циркони итн.
А што би облекла хххаха

А што би облекла хххаха

34216_762x762.jpg

Па од толкав спектар на облека, ова што го набројав ли да го облечам хахаха?
Мора да си многу секси кога несакаш да носиш шалвари, нешто широко и патеки хахха

Мора да си многу секси кога несакаш да носиш шалвари, нешто широко и патеки хахха

Не ме разбра добро, не реков патики,туку патики на полна пета и патика-штикла зашто патика е патика,а штикла е штикла.

Штикли,танги,фустан,сукња

Штикли,танги,фустан,сукња

Зошто не фустан или сукња? За танги,за штикли ќе сфатам некако,ама сукња или фустан.
Не ти наметнувам мислење,како сакаш облекувај си се,само ми е чудно како женско може да не сака никогаш да облече фустан или сукња.

Зошто не фустан или сукња? За танги,за штикли ќе сфатам некако,ама сукња или фустан.
Не ти наметнувам мислење,како сакаш облекувај си се,само ми е чудно како женско може да не сака никогаш да облече фустан или сукња.
Облекувам ептен кога морам на свадби,на прослави а несакам дека не се чуствувам удобно во тоа

темата е:shook::P
уште не сфатив што се тоа шалвери
Оние циганските широки панталони, т.е. како да си облекол вреќа:D

Пфф... што не би облекол?
што знам, се што имам облекувам, да беше прашањето што не сакате да облекувате ќе наброев неколку категории што не сакам многу често да ги облекувам,
вака си викам танга ваљда:boksix:

Па со текот на времето се менува модата, за она што сме викале дека никогаш не би го облекле, сега го облекуваме, така да никогаш не викај никогаш:D

Иначе моментално од она што е понудено на пазарот и што моментално не би го облекол се оние смкнатине пантолони, оној циганскион стил на црни, излитени и цепнати тексес фармерки и јакна, оние ,,модернине" исфеминизирани машки парчиња облека и тоа би било тоа за сега.

:)

Залепени дилберски мајци, каква и да е женска облека/обувки, машка танга.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom