Што ќе изберете?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ве фатил подолг сушен период без секс и ви се е*е многу. Имате да бирате помеѓу девојка/дечко кој/а ама ич не ви прави мерак и нормално вашата рака со по некое пластично или гумено помагало ... што ќе изберете и зошто баш тоа?:raz: :icon_bigg

п.с. Ако сте моментално во врска замислете се дека сте слободни во горенаведенава ситуација ... не станува збор за отсуство на вашиот партнер, туку немање никаков:)

Ако нема нешто што ми праи ќеиф, да ми фати око и душа, тогаш се знае, аутосекс останува како единствена алтернатива.

ручни рад...:pipi:

divine напиша:
Ве фатил подолг сушен период без секс и ви се е*е многу. Имате да бирате помеѓу девојка/дечко кој/а ама ич не ви прави мерак и нормално вашата рака со по некое пластично или гумено помагало ... што ќе изберете и зошто баш тоа?:raz: :icon_bigg

п.с. Ако сте моментално во врска замислете се дека сте слободни во горенаведенава ситуација ... не станува збор за отсуство на вашиот партнер, туку немање никаков:)

Нема шанси со некој кој не ми прави мерак...нема шанси ни второто(никакви помагала)...си праам трета алтернатива - си наоѓам некој кој ќе ми фати за око:kez:

Ако не ми праи ќејф типот нема ни да имам желба за секс .. колку и да сум ја имала претходно ќе ја изгубам .. така да ќе апстинирам до мистер рајт, до некој што ќе ми го крене адреналинот повеќе од доволното :kez:

eee vo takvi situacii i prsteto ne e losa opcija pa koga nekoj moze so desanka zosto nekoj da ne moze so srednoto prste :)

sagaqua напиша:
Нема шанси со некој кој не ми прави мерак...нема шанси ни второто(никакви помагала)...си праам трета алтернатива - си наоѓам некој кој ќе ми фати за око:kez:

Јас колку што разбрав темава е дека нема таков кој ти фајка око туку само две солуции...значи ниту едната ниту другата туку апстинирање..?:nesvest:

Allita напиша:
Јас колку што разбрав темава е дека нема таков кој ти фајка око туку само две солуции...значи ниту едната ниту другата туку апстинирање..?:nesvest:

Само да ја цитирам Алита дека ми го зема муабетот од уста ... не е ситуацијата за чекање туку што ќе изберете во еден таков момент ... :nesvest:

divine напиша:

А мори комшивкеееее:nerv: ....убаво си кажав јас. Во овие два случаи има најмногу избор!!!!! Зар со пластични играчки???? А???:star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom