Shameless (US)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ме чуди како никој досега не отворил тема за оваа фантастична серија. Почна зимото 2011, и еве не на трета сезона во 2013. Не сум ја гледал британската (оригинална) верзија, но американската е за секоја пофалба, одличен црн хумор, доста драматична понекогаш, и што е најбитно, секогаш оригинални!

http://www.imdb.com/title/tt1586680/

Целата актерска екипа е лудница... П.С Серијата е за дисфункционалното семејство на Франк Галагер, вечен пијаница, несреден и ужасен самохран татко на шест деца. Додека тој деновите ги поминува со алкохолот, неговите деца успеваат самите да се издржуваат и да застанат на нозе. Едноставно - бесрамно.

Голема препорака за оние кои уште на ја почнале.. :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Фантастична серија е оваа. Имам гледано 1-2 епизоди.

F

FARANG

Гостин
Ја немам гледано америчката ама британската е супер

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Фантастична серија е оваа. Имам гледано 1-2 епизоди.
Доста значаен фактор се 2 епизоди да одлучиш дека една цела серија е фантастична. :X3:

DarthKaran

Gray Jedi
Член од
4 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
123
френк е еден од најзае*баните ликови што сум ги видел во серија, а сум видел многу :) поставува нов стандард за антихерој :) а и останатите ликови се лудница, од најмало до најголемо. кој не ја гледал, и моја препорака е да ја изгледа. има 2 цели сезони и 2 епизоди од 3та. сакав и оригиналната да ја изгледам ама немам време 10 сезони да изгледам. ама од она што гледам од трејлери и снимки, не е ништо подолу од американската. јбг, подолу од она не може :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
S03E6 DAFUQ DID I JUST WATCHED
иначе одлична серија. Не знам за оригиналот Британската,ама оваја е интелегентна

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Psyside ми ја препорача а нема пишано ништо тука.
Ја изгледав првата епизода, доста добра, многу различни карактери, интересни случки... забавна е :)
Steve газда, можно е да го стаам на аватар, ќе видиме како ќе се понаша понатака.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Незнаев дека има тема, серијата е super fun! :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
UP, не пропуштајте! многу добрa серија :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Даааааа
Ја степав цела 2ра сезона за викендов :D
Многу кул, интересна а и серија исполнета со длабоки моменти. Секој лик е посебна приказна за себе и интересно е да ги гледаш како поминуваат низ тешкиот живот. Но на крај ќе се соберат и ќе си вечераат и се е среќно се додека некој не си пресече вени или се појави со шатган :D
Fiona и Steve ми станаа best.couple.ever <3 seriously. Љубовните сцени што ги имаат овие двајца ми се боље од порка!

P.S. А да, и во оваа серија не ми сметаат воопшто голотијата и сексот. Ете така :P

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ау колку ми кренало нерви првото појавување на Моника, да можев со мониторот ќе фрлев по неа. :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
цел месец е тоа!! не е малку!!!
ај факинг мис ју галагерс

Kajgana Shop

На врв Bottom