Сезонска работа во Грција 2013

• Креатор на темата Креатор на темата ТојодТаму
  • Време на започнување Време на започнување
Denes dojdov na krit i ima rabota uste sega e premnogu luge a tek vo sezona so ke se desava...izvinete za latinica ama podobro e nego grcki :) vrska nema so kriza inace prv pat idam za grcija da rabota taka da podetalno so e kko e ke pisam i ke prasuvam za nekoj da ne saka da doaga navamu neka mi pise pozzz.

дечки конечно се сместив како што треба ако има некој нешто да праша тука сум......
--- надополнето: 21 мај 2013 во 11:22 ---
дечки конечно се сместив како што треба ако има некој нешто да праша тука сум......

Почна ли да работиш? Како ти делува за наоѓање работа?

кажувај сега....сместување,работа,плата,осигурување....се она што би можело да затреба како инфо пред заминување :)

Прати некоја понуда за слободни позиции и кој услови ги барат таму .

чим досега не врати одговор овај печали ко на плантажи со памук да е... шала на страна

ја имам 19 години со бугарски пасош знам англиски перфект и германски и шпански зборам за разбирање... ако имаш нешто било шо ке работам, остај понуда ако си најдел нешто па мош ке е примамлива

иначе за работа у странство ако идете со посредници платата ви е ногу пониска(секако они зимат процент) ако идете дирекно ке биде барем малце повисоко, но секако постое и ризик да не најдете работа и да се вратите у минус, мада не верувам пошто е сега сред сезона..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom