Секс пред огледало!

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Јас обожавам да го пратам сексуалниот чин од сите можни агли. Особено визуелниот ефект со огледалото многу ме возбудува.
Дали вие сакате некогаш да се гледате во огледало за време на секс, и дали ви влијае на возбудата?

Не сум пробал, така да не можам да кажам. Ама вака не чувствувам некаква потреба да се гледам во огледало.

Сум имал понуда, но не сум ја испраксирал, затоа немозам да дадам точен коментар, која е возбудата или дали нешто се мењава:helou:, во текот на секусалното општење

немам пробано а и несакам да си го гледам телото додека имам секс така да не би пробала ни во иднина

Ќе треба огромно да биди не ме берит :pos::pos::pos:.
Можи таванско едно, колку цел таван ако има некоја нека се јави :nesum:.

Во склад со темава, имаше една реплика во еден филм : Why do men want to have sex in front of the mirror? Because objects in mirror are bigger than they appear.:icon_lol: Мала шала! :smir:

Во склад со темава, имаше една реплика во еден филм : Why do men want to have sex in front of the mirror? Because objects in mirror are bigger than they appear.:icon_lol: Мала шала! :smir:

haha pa zatoa sto sakame da gledame pogolemi cicki de:smir:

Hell yes!!! :) Прај филм...поготово девојката ако има добро тело.....ај сеа малце да бидам и искрен...некогаш и го крши...ко че си го видам стомачево :)

Да сакам,добра идеа,ќе пробам некогаш со партнерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom