Седем часа разлика

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Кога последен пат ти си видела нешто поучно на телевизија, а да не е некоја индиско/турско/бугарска серија? Нека ги има, пак ќе кажам, не сум воопшто да ги нема, само нека има баланс. Ова е претерано.

Пред 2 години пред да дојдат турските серии. Од тогаш нема ништо нормално. Лани единствено Идол на А1 беше мало отскокнување од сериите, но веќе ништо друго.

Пред 2 години пред да дојдат турските серии. Од тогаш нема ништо нормално. Лани единствено Идол на А1 беше мало отскокнување од сериите, но веќе ништо друго.
Токму така. Затоа и јас мрчам. Не е битно на каков јазик е серијата, пак истото се врти... :) Трагедиите на Шекспир може да позавидат на нашата телевизиска програма.:нинџ:

Какво то казва момичето да го ебам во пичето :icon_lol:.

Случајно само гледам кога ќе поминам пред телевизор инаку не.

"Седем часа разлика" нема ништо обшто с турските сериали.
Гледаите го, многу е интересен.
Но наи убав БГ сериал е "Под прикритие" Сеуште го нема во МК.

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Ах, до кога ментално ќе не затупуваат источњаците од Блискиот па до Далечниот исток?

Прво хеллоу :) Иако мразев серии што не се од САД производство пред 10 дена случајно налетав на канал5 на епизода од серијава и морам да признаам се изненадив... Ја симнав прва сезона и полека, полека ја загледав и навистина е серија различна од сите други што ги има низ македонијава на ТВ.... Има заплети, расплети и све остало... Ако ја нема некој гледано би му ја препорачал и би му пратил линк од торент, ама нема превод(студирав БГ).
поздрави и честитки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom