Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има милиони како тебе што им донеле на старите и ги свиткале... Инаку сака да каже дека постојат милиони заостанати во еволуцијата идиоти како тебе кои свесно го загрозуваат здравјето на блиските од себични побуди, ај за другите па ич не им ни чуе...Сака да каже дека луѓето го прифаќаат ризикот без разлика која цена ќе ја платат. Ја ова го заклучив третиот ден откако пандемијава почна да зема замав. Носев маска тоа време, се шприцав со дезентал, мене како и цела канцеларија, и не одев у кафич. Откако случајно се зачешав за нос размислив малку, дека таков живот(у кој се пазиш и на крај пак ќе се заразиш) не сакам и фрлив се, а наместо тоа нарачав еден тон витамини за мене и за моите. Свесен бев дека ќе им пренесам вирус и на моите, ама ете....релативно добро поминаа. И сега откако прележавме ме боли кур за ковидов како и за вакцини од него, уствари добро е нон стоп да бидам изложен на истиот и да си го обновувам имунитетот.
Ми треба ли вакцина?
и мене ме интересира тоа ако имаш нешто пиши во ППКај има низ Скопје вакви продавници со second hand роба освен онаа кај Црвен Крст и кај Максим Горки ?