Се загрева предизборната атмосфера

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
ВМРО-НП го предложи Георгиевски за премиер по изборите

ljubco%20georgievski1.jpg
„Со целиот жар, со целото знаење ќе ја водам кампањата на ВМРО-НП“
Љубчо Георгиевски ќе биде кандидат за премиер на ВМРО-Народна, со што практично ќе ги влече главните потези на кампањата на парламентарните избори. Ова денеска во Прилеп го потврдија и членовите на ЦК.
„Со целиот жар, со целото знаење ќе ја водам кампањата на ВМРО-НП на сите митинзи, на сите претставувања, на сите телевизиски дуели што ќе ги прифаќаат противниците“, рече Љубчо Георгиевски, ВМРО-НП.
За разлика од претходните најави, Георгиевски денеска од Прилеп порача дека ќе води агресивна, нескромна, дури и дрска кампања.
Нема да бараат коалициони партнери, но им нудат соработка и министерски места на ВМРО-ДПМНЕ, ДРУМ и Земјоделската партија.
Во изминативе три и пол години доживеавме катастрофа на национален, економски и социјален план, рече Георгиевски. Затоа на народот ќе му постават суштински прашања.
„Ние сакаме на масата да ги ставиме суштинските прашања од кои зависи иднината на РМ. Сакаме да дискутираме за Косово и неговото можеби трагично значење за нашата иднина, сакаме да дискутираме за фактот што Македонците станаа граѓани од втор ред во сопствената држава од ден на ден се повеќе и повеќе“, додаде Георгиевски.
Имаме докажани и млади кадри и листите на кандидати за пратеници можеме да ги направиме за 24 часа, рече в.д. претседателката Весна Јаневска.
Техничкиот дел од изборниот штаб ќе го води Спиро Ристевски, а регионални центри на изборните штабови ќе бидат формирани во Центар, Куманово, Штип, Струмица, Битола и Тетово.

SLaCk напиша:
ВМРО-НП го предложи Георгиевски за премиер по изборите

...............................
Во изминативе три и пол години доживеавме катастрофа на национален, економски и социјален план, рече Георгиевски. Затоа на народот ќе му постават суштински прашања.
„Ние сакаме на масата да ги ставиме суштинските прашања од кои зависи иднината на РМ. Сакаме да дискутираме за Косово и неговото можеби трагично значење за нашата иднина, сакаме да дискутираме за фактот што Македонците станаа граѓани од втор ред во сопствената држава од ден на ден се повеќе и повеќе”, додаде Георгиевски.

Odlicno , odlicno...no sto ne go regulira toa na toj nacin koga uslovno zemeno (ova uslovno e mnogu bitno ) bese vo pozicija da go napravi toa????
Sega e samo kevkav autsajder.....ko site nie kafanskite politicki stratezi...osven sto e dobrano pobogat :):):)!!!

Ама пред месец дена рече и дека бил дебел како еврејски лихвар ама ја го виде ли денес ко манекен е хехехе. А за Косово имаше принципиелен став барем јас така мислам. Работите се измешаа после 2001 година нали овај...

Љубчо Премиер,Љубчо Премиер,Љубчо Премиер
Со цел памет овој сака премиер да биде со неговите 5.5%.Овој бетар од Шлаки наш.
Овој дефинитивно ги спиздел парите и дефинитивно е по :kez: од што беше.

Постов е навредлив ако може да се избрише.

A be , ako e taka (ne sum go videl) togas e ko malku podoslaben evrejski lihvar...od toa ni Vardar so Jordan zaedno ne go mijat!!!!
Nisto ne se izmesalo...to se samo prikazni....sepak sega si e samo kevkav autsajder.....ko site nie kafanskite politicki stratezi...osven sto e dobrano pobogat !!!
Da se povlece vo ilegala i da pocne gerilska vojna za osloboduvanje na Makedonija ....e togas bi mu poveruval :):):)!!!!
Vaka nema "argumenti" ni kolku eden Komandant Ventili :):):)!!!

Навредлив за тебе или за Љубчо.?
Еве се извинувам јавно и на тебе и нему ако некој се нашол навреден од мојот коментар.

Не се прифаќа извинувањето барем не од мене Љубчо може ќе ти прости. Избриши си го постот. Ако имаш нешто кажи за темата ама со аргументи а не со навреди и мојот ник е СЛЕК малце земи речник просветли се.

И на запад ништо ново ама, пак, на исток веќе од памтивек истите работи се вртат :cry:

Daniela напиша:
Со цел памет овој сака премиер да биде со неговите 5.5%.Овој бетар од Шлаки наш.

Tuka si vo pravo....

Ljupco za premier ...

Маљборо за претседател на `орот при МНТ или за градоначалник на О`рид или за капитен на првата `океарска репрезентација на Македонија.

SLaCk - ај врати се на темава и убаци ја во втора средна :wink: Не чини лер да ја пуштиш сеа :star:

SLaCk напиша:
Маљборо за претседател на `орот при МНТ или за градоначалник на О`рид или за капитен на првата `океарска репрезентација на Македонија.

Sto imas ti so mene be....a a a a :kez::kez:

Znaes deka ni sleduva nas premiersko mesto a a a :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom