Саруаунд систем за ПС3

• Креатор на темата Креатор на темата snowman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 декември 2010
Мислења
56
Поени од реакции
7
Ако темата не е за тука ве молам преместете ја. Сакав да ве прашам за Surround sound за плејстејшн 3, ми кажаа да барам со оптички влез, ве молам некој нека ми препорача сараунд до кај 16,000 ден, Поздрав

барај logitech, имаат оптички на повеќето 5,1 системи. Logitech Z-5400 на пример би требало да ти влева во буџет.

Се тоа убаво, ама толку пари за PS3? имаш за 100, евра Logitech X-540 5-1, сараунд што ќе ти заврши работа, и онака сараунд системите кои се користат за гејминг не нудат нешто посебено квалитен звук, (гејминг и Hi-Fi магаре и музика) на твое место би ги потрошил остатокот од парите за нешто друго, наместо да зимаш малце подобар сараунд, или пак ако веќе сакаш да дадеш толку пари земи нешто асално како ова Logitech се одличен бренд за периферни уреди, но не ги бива за звучници.

Го погледнав и Logitech z 5400 и читам на форуми многу го фалат. сакав да земам поасален и на истиот да можам да слушамм музика и гледам филмови.

Го погледнав и Logitech z 5400 и читам на форуми многу го фалат. сакав да земам поасален и на истиот да можам да слушамм музика и гледам филмови.

Земи си сараунд (Home Theater) и приклучи го со компјутерот, значи "домашни" (Hi-Fi звучки) ќе имаш многу поквалитетeн звук за парите наместo Logitech Z5400. Tие се гејмерски звучки и не се наменети да вадат квалитетен звук него да ги задоволат гејмерските потреби, силен бас, недетлен звук и супорт за гејмерскит звучни ефекти, при играње. Ако ти се за играње, тогаш и оние се солиден избор ако сакаш да гледаш и филмови, и да слушаш музика (која бара детален и чист звук) тогаш не би ти ги препорачал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom