Rock Radio

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Не многу креативно име, хостирано на бесплатна страна со бесплатен домен. (инаку таму има лимит со малку слушатели и квалитетот на песните не е добар.)

Ако сакаш добро радио, купи си. Или можеш да се пријавиш за да пушташ музика на некој форум што има радио.

Znaci da se razbereme. Ova go pravam cisto od zabava, i zelba da se oddalecime malce od Lady gaga i biber fazonot, samo tolku. Ne mi e jasno zosto nekomu bi precelo ova. NE pravime nisto loso, daj be malce gledajte poinaku na rabotite, nemora vednas negativno da se reagira, stvarno ne ve razbiram. A sto se odnesuva na radiovo na kajgana 500 poraki im ostaiv vo temata i nikoj ne me ferma, koa ke im tekne ponekogas adminite znaat da pustat po nekoe pesnice i tolku.

Секогаш, одговорот е тоа, за забава. Тогаш зошто спамираш на форум, на фејсбук, а претпоставувам и на мсн? Тие што ги слушаат Лејди Гага и Џ.Б. не верувам дека ќе кликнат на радиово твое. Не ми пречи твоето радио, терај, прави што сакаш, ми смета тоа што го расипуваш форумов со таков спам :)

Ќе ти помине меракот за неколку денови, никој нема да ти го слуша радиово, ќе ти пропадне се ова и ќе преминеш на правење на некој блог/бесплатна страна...

Не го спамирам форумот. Мора некако да се изрекламира радиото бидејки инаку никој не би ни знаел дека постои. Ако сум пишал 2 пати на форумов не знаци дека спамирам :)

Зошто да не бе, не ти е лоша идеата.

Еве јас ке те слушам наредниот пат кога ке ти биде online радиото па да видиме може ке има некоја интересна песна :)

Поздрав.

www.0.mk/frekvencii
Провери, ако можеш нешто вакво направи, бесплатно е, без лимит е кај мене затоа што е верифициран каналот, во живо идеме без никаков проблем. Е сега, треба да имаш дво-јадрен процесор, иначе ништо не правиш, неможеш да ја уклучиш програмата за емитување, и уште еден монитор, да го насочиш снимањето на црно, т.е. да нема ништо, затоа што страната горе е оргинално за интернет телевизија. Ако сакаш повеќе слушаност, убаци некој говор- тнтере мнтере.

Поздрав.
--- надополнето: Jun 2, 2011 11:18 AM ---
Не многу креативно име, хостирано на бесплатна страна со бесплатен домен. (инаку таму има лимит со малку слушатели и квалитетот на песните не е добар.)

Ако сакаш добро радио, купи си. Или можеш да се пријавиш за да пушташ музика на некој форум што има радио.

Иначе линков, ќе направам споредба.
уХост:
128 kbps, 50 слушатели - 1300ден - МЕСЕЧНО!

LiveStream:
320 kbps (max), 50 слушатели (бесконечно ако ви е верифициран каналот, се верифицира со над 1,000 минути слушање, или слично) - ЗАСЕКОГАШ.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom