Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се согласувам со тебе. Нема потреба од радикализам. Додека мнозинството од народот ги гласа постоечките и притоа не ја согледува потребата од нова политичка сила, тогаш и револуцијата би немала легитимитет. Нели?ABC напиша:Samo so "radikalni" merki bi mozelo da dojde do smena na ovie i "onie" veke videni garnituri.Za radikalizam ovde ne gledam zelba a nitu moznost.Zatoa teshko bi doshlo do promena na "garniturite".
Nikoj ne znae shto "glasa" narodot.Zarem ti si ubeden deka rezultatite od "glasanjata" se validni?Ovie "postoecki" sekogash ke gi "mestat" glasovite po svoj tertip.Zatoa "potenciram" deka nema promeni bez radikalni merki koj do ovoj moment ne se na "povidok".Мистичен напиша:Не се согласувам со тебе. Нема потреба од радикализам. Додека мнозинството од народот ги гласа постоечките и притоа не ја согледува потребата од нова политичка сила, тогаш и револуцијата би немала легитимитет. Нели?ABC напиша:Samo so "radikalni" merki bi mozelo da dojde do smena na ovie i "onie" veke videni garnituri.Za radikalizam ovde ne gledam zelba a nitu moznost.Zatoa teshko bi doshlo do promena na "garniturite".
Симнувам капа. Во право си!!! Се е можно преку „договори“ на политички елити особено кога постои апатизирано население.ABC напиша:Mnozinstvoto e samo edna "nekompaktna" smesa.Majorizacija vrz "mnozinstvo" e vozmozna dokolku izmislish eden "s-ramkoven".
Јанлаш си!!!Bi go navel primerot na Juzna Afrika,tamu imame(imavme) "malcinska majorizacija" no vo slucajot taa beshe "rasna".Vo Makedonija imame Albanska(albanska) majorizacija vrz Makedonskoto mnozinstvo.
Мистичен напиша:Џабе се акаме со мозгање додека не дојдат сосема нови луѓе во политичка форма на дејствување, работите ќе си бидат како што си се.
Никој не не слуша.
Ja vrakam temava malku kolku da mu kazam na Snakebite deka sega i referendum ne go spasuva ESM od prodazba.Snakebite напиша:Целата ова работа е за продажбата на ЕСМ.
Власта се плаши дека опозицијата ќе собере 150 000 потписи за референдумско изјаснување на народот дали да се продаде Електростопанство на Макеонија.Тоа е веќе сигурно...
...А богами многу убаво во бразда влегува и проблемот со Грција за името.Некој изгледа многу подло си го припрема теренот за следните свои чекори. :evil: