Разлика помеѓу iPhone и iPod touch

• Креатор на темата Креатор на темата 2sexy
  • Време на започнување Време на започнување
+ кај нас во моментов полесно и поефтино се наоѓаат резервни делови и сервисни солуции за ај фон одколку за ај под.
имав едно другарче пола мкд ја сврте за џеилбрејк :) и уште не најде како да џеилбрејкува 2.2.1

Најлесно:
iPhone ИМА iPod.
iPod НЕМА iPhone.
Ги разрешивме мистериите?

Разликата е во цена.

iPhone-от има и повеќе од доволно меморија за песни и филмови.
Немој некој да рече дека 8 гига му е малку?

Плус, ај иди вози точак со iPod и плус Блекбери, SE или Nokia во џеб.
Вака имаш две во едно.

+ кај нас во моментов полесно и поефтино се наоѓаат резервни делови и сервисни солуции за ај фон одколку за ај под.
имав едно другарче пола мкд ја сврте за џеилбрејк :) и уште не најде како да џеилбрејкува 2.2.1

И не заборави дека се скапа едно добри 2 недели и по нетот да го бара се до еден ден кога не најде линк како се прави одоколу без ВиФи. И таа процедура одзеде баеги време. Инаку ќе речам ако имаш опција на старо iPhone и iPod touch на ново повеќе би идел на тачот од проста причина старото си е старо и батеријата си е искористена и немаш дојам низ колку и какви луѓе прошол. Но ако е ново за ново и ако цената е тука некаде иста или +/- 10% од iPod-от тогаш ова првото без премисла.

Дем ит загинав офтопик па да кажам. Значи ајфоунот е пред се` мобилен. Има Блутут (кој е корисен само за друг ајфоун :lol) има 2МР камера и мислам дека имаше и GPS додека Тачот ги нема овие рабопти со искчучок наместо GPS има google maps. И да. Џејлбрејк за ајфоунот далеку полесно можеш да најдеш отколку за тачот 2gen.

ja од октомвври иам ај под тач 16гб 2G за 12-3 000 некаде ми го пратија од САД... задоволна сум... занимација глеам филмови спуштам книги игрички глеам клипови иам интернет вајерлес ... а телефон секоја година нов излева... ќе си купам друг секако

Разликата е во цена.

iPhone-от има и повеќе од доволно меморија за песни и филмови.
Немој некој да рече дека 8 гига му е малку?

Плус, ај иди вози точак со iPod и плус Блекбери, SE или Nokia во џеб.
Вака имаш две во едно.

Na moeto BB imam 8 gb kartica.. :), a gore dole gi poddrzuva i site formati sto i iPod

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom