Расистичка камера

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.622
Поени од реакции
413
Двајца колеги од една продавница за компјутерска опрема успеале да уловат една грешка во софтверот и да ни ја пренесат на хумористичен начин преку видео (кое за кусо време стана ултра-популарно). Компанијата што ја произведува камерата излезе соопштение дека не го забележале проблемот и оти за кусо време истиот ќе биде отстранет. Погледнете за што се работи!
Јас се изнасмеав се надевам го немало претходно.Сензорите на камерата се толку расистички настроени што не го детектира камерата црнецон:pos2::kesa:

може има зад камерава човек и кога е црнецот не ја мрда камерата, а кога ќе дојде жената ќе ја мрда и ај на нет ќе го даваме.... ама реков може :pos::pos::pos::pos:

може има зад камерава човек и кога е црнецот не ја мрда камерата, а кога ќе дојде жената ќе ја мрда и ај на нет ќе го даваме.... ама реков може :pos::pos::pos::pos:
Ама се приметуваат сензорите.Се приметува дека не е зезанција.Башка коментарите и отворањата на you tube говорат.

И компјутериве расисти маме да му е*ам :pos2::pos2::pos2:

Сеа ке им е полесно на црнците да опљачкуваат продавници за бела техника отколку на белците. Намерно е ова со сензориве. Секаде ке ги внесуваат.

hahahhaah teska rabota sa amerikancive. samo dr mi bese zborot,neznaem dali ste primetile (a me mrzi da otvaram tema samo za ova ) vo filmot patot okolu svetot za 80 dena u delot koaj stigaa u new york ima slika na goce delcev ( brem mene take mi lici ) kaj 7:16 uboo se gleda, eve link http://www.youtube.com/watch?v=8V_E5mFAqXo&feature=related
bs preeska go gledav filmov i mi ostana ovja del u memorija ( ako ja imam uopste!!)

hahahhaah teska rabota sa amerikancive. samo dr mi bese zborot,neznaem dali ste primetile (a me mrzi da otvaram tema samo za ova ) vo filmot patot okolu svetot za 80 dena u delot koaj stigaa u new york ima slika na goce delcev ( brem mene take mi lici ) kaj 7:16 uboo se gleda, eve link http://www.youtube.com/watch?v=8V_E5mFAqXo&feature=related
bs preeska go gledav filmov i mi ostana ovja del u memorija ( ako ja imam uopste!!)

Нигде нема слика бе на 7:16...:toe:

gocedelcev.png

Да, тој е. Американците секогаш сакале да го скинат Гоцета заради неговата замисла за светот како поле, бидејќи во тоа време имало многу незадоволни фармери и со самата замисла како поле би причинило мотивација за фармерите да се дигнат на бунт зашто така целиот свет ке биде поле а тие главни на полето.

Извинете за офтопикот, ама ептен.

Мене многу ме интересира КАКО успеа да го приметиш тоа, а да не приметиш на 7:22 има гз од коњ!

hahahhaah teska rabota sa amerikancive. samo dr mi bese zborot,neznaem dali ste primetile (a me mrzi da otvaram tema samo za ova ) vo filmot patot okolu svetot za 80 dena u delot koaj stigaa u new york ima slika na goce delcev ( brem mene take mi lici ) kaj 7:16 uboo se gleda, eve link

ГОСПОД ЗДРАВЈЕ ДА ТИ ДАДЕ ОДАМНА НЕ СУМ СЕ СМЕЕЛА ВАКА!!!!!!

Блиску си Гоце или Сталин тука е :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom