rapidshare.com проблем

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Кога пробам да симнам ми го покажува ова :
Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

А нема врска не симнувам ништо а и не сум симнувал можеби 1 недела. Пробав со друг прелистувач, пробав да исчистам cookies, рестартирав конекцијата и ништо. Помошшшшш има ли му се и на др ова случено?

Кога пробам да симнам ми го покажува ова :
Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

А нема врска не симнувам ништо а и не сум симнувал можеби 1 недела. Пробав со друг прелистувач, пробав да исчистам cookies, рестартирав конекцијата и ништо. Помошшшшш има ли му се и на др ова случено?
Колку што гледам користиш чкарт интернет провајдер.
Најверојатно истава IP адреса која ја имаш во моментов веќе ја користат неколку (ако не и сите) нивни корисници. Па затоа имаш проблем.

Колку што гледам користиш чкарт интернет провајдер.
Најверојатно истава IP адреса која ја имаш во моментов веќе ја користат неколку (ако не и сите) нивни корисници. Па затоа имаш проблем.
Тоа значи ќе се смени сама и со тоа ќе исчезне проблемот така? Многу често користам рапидшер, а ова е прв пат да имам проблем.

Тоа значи ќе се смени сама и со тоа ќе исчезне проблемот така? Многу често користам рапидшер, а ова е прв пат да имам проблем.
Незнам дали ќе се смени, затоа што појма неам каква конекција имаш. А никогаш до сеа не ти се случило, затоа што баш сега некој се засркал на Рапидшер. Јебешга, да се надеваме дека ќе се смилуваат другиве и ќе дојдеш ти на ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom