P
Princ
Гостин
Зошто ми се чини дека и самиот не знаеш што си докупил? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema potreba ni od ova. Koja koristi ADSL isto kako da ima Premium Account samo so pomala brzina i sto e najvazno NEMA LIMIT, NEMA CEKANJE(samo 30-45 sec). Fintata e vo toa sto ADSL ima Dynamic IP Adress i se sto treba da napravite e posle sekoe downloadiranje preku konekcijata da pravite disconnect-connect!Заклучок после три-четири дена користење:
1) Не се исплати купување на Premium account.
2) Ова го велам поради премалиот дневен лимит за симнување со полна брзина (2.66 гига на ден).
3) Наместо Premium account, симнете го Jdownloader, напикајте ги линковите во него, оставете го компјутерот Фклучен и ќе си симнете се' што ви треба (секако, со 15 минути чекање помеѓу секој фалј).
4) Точно дека неискоресниот лимит се пренесува во следниот ден, но сепак е премалку.
5) Сега-засега ситуацијата е такФа. Доколку го зголемат дневниот лимит барем на 10 гига на ден, тогаш И ТОА КАКО се исплати. Ама вака...
Каков интернет и модем/рутер има другарчето? Исти како твојот? Може неговиот интернет/конфигурација на мрежа не прифаќа толку брз реконект. Ако можеш да програмираш нешто у стилуsamo bi zamolil nekoj od informaticarskata struka da mi objasni zaso ne raboti kaj edno drugarce, ja buta konekcijata e nejke da konektira, sto bi mozelo da bide problemot?
ќе нема гајле.rasdial /d
-> пауза 30 секунди <-
rasdial (imeto na adsl konekcijata) (username) (password)
znaci megju disconnect i connect ima 20 sekundi pauza, i pak nejke da se konektira, tuku mu dava info za komandata isto kako da pises vo cmd
rasdial /?
neka kaze nekoj ako ima druga ideja, ili neka gi proba nekoj ovie komandi pa neka kaze
Да не ве "возат" со помал дневен трафик овие нашиве препродавачи? Проверете добро на RS. Голема разлика има меѓу 2 и 15 гига дневно за исти (ако не и повеќе) пари.
.The amount of unused traffic that can be accumulated has been raised from 12 Gigabytes to 15 Gigabytes
Traffic left:24 788 MB
http://rapidshare.com/news.html
Супер се само скапи цените, знам дека не е до нив ама за овие пари јас на интернет ќе си зеам акаунт за една година фиширан и ќе си сменам пасворд.
Абе пер, на тој што си го фиширал... не е толку глуп да не пријави. Ќе пријави на Рапидшер, ќе си прати информации дека е негов, и ќе му сменат пасворд![]()
Тие акаунти што се без код (unsecure) само им мењаваш мејл и летај нема враќање на поранешниот сопственик.